Judaismus > Rabín odpovídá na Vaše dotazy

O Karaimech a jejich náboženství - karaismu

<< < (11/23) > >>

petahyah:

--- Citace: Vader kdy  5. Července 2009, 18:59:34 ---
--- Citace: petahyah kdy  5. Července 2009, 16:22:03 ---Já se nežeru, já se jen vysmívám a krituzuji.

--- Ukončit citaci ---

A krome toho vysmivani a zlucovite nenavisti, umite jeste neco ? Mam dojem ze ne. Pane, vy jste obycejny kverulant a neprijemny cholerik.

--- Ukončit citaci ---

;D díky že jste se mě zastal  ;D Vy jste ale úžasný psycholog, to se musí nechat, taková hluboká profesionální analýza oproštěná emocí ;D Možná Vás to překvapí, ale já nic umět nemusím, a ani jsem se nikdy nechvástal, že něco umím  ;D Soudě podle Vašich příspěvků na Fóru asi také nejste žádný nositel Nobelovky nebo významný myslitel  ;D

petahyah:

--- Citace: martindeporres kdy  6. Července 2009, 00:47:15 ---Petayah: Vidím to asi tak. Je to můj pohled a nenutím vás s ním souhlasit.  Když se nekomu vysmívám, nebo ho kritizuji, stavím se do pozice někoho, kdo je ve vyšším postavení, než je ten dotyčný. Mně docvakla jedna věc v nedávné diskusi o cikánech. V čem jsem lepší, než poslední cikán, který teď zrovna bručí někde v base a dělá spoluvězňům holku? V tom že jsem měl kliku a Nejvyšší, budiž veleben, mě poslal do prostředí, kde jsem se mohl nějak vyvíjet? V tom, že mi dal nějaký ten rozum, abych mohl vystudovat? V tom, že jsem ve správný čas potkal ty správné lidi, kteří mě poučili (někdy dost tvrdě), o čem je v životě řeč?  Je tohle moje zásluha? Má moje duše před Stvořitelem, buď mu chvála, vyšší hodnotu než duše kteréhokoliv z těch cikánů (nebo si dosaďte koho chcete)? Takže nekritizujte, nevysmívejte se, ale žehnejte. Vždycky se vyplatí pustit Stvořitele, buď mu chvála,  do všech oblastí svého života, vztahů, problémů.... S Ním, v Něm a pro Něj se vždycky dělají věci mnohem lépe a snáz.
P.S.  pro vadera:  nenechte prchlivost cloumat vaším majestátem  ;D

--- Ukončit citaci ---

Díky, že mě nenutíte s Vaším názorem souhlasit.  ;D

Vader:

--- Citace: martindeporres kdy  6. Července 2009, 00:47:15 ---P.S.  pro vadera:  nenechte prchlivost cloumat vaším majestátem  ;D

--- Ukončit citaci ---

Mate pravdu. Mimochodem, moje nejoblibenejsi veta z Pekare. Druha nejoblibenejsi je "pichni ho do neme tvare"  ;D

Vader:

--- Citace: petahyah kdy  6. Července 2009, 09:39:42 ---Soudě podle Vašich příspěvků na Fóru asi také nejste žádný nositel Nobelovky nebo významný myslitel  ;D

--- Ukončit citaci ---

Nobelovku opravdu nemam, vy snad ano ? To bych se divil vic, nez kdybych videl Hamana uprimne plakat v Chramu. Predlozte mi jedinou praci z vaseho oboru, ktera stoji alespon za podpaleni v kamnech. Treba sepiste neco na tema "teorem cerna dira nema vlasy". Abych byl uprimny, jste mi vasimi prispevky smesny a neprijemny.

Dan:

--- Citace: petahyah kdy  6. Července 2009, 09:39:42 ---
--- Citace: Vader kdy  5. Července 2009, 18:59:34 ---
--- Citace: petahyah kdy  5. Července 2009, 16:22:03 ---Já se nežeru, já se jen vysmívám a krituzuji.

--- Ukončit citaci ---

A krome toho vysmivani a zlucovite nenavisti, umite jeste neco ? Mam dojem ze ne. Pane, vy jste obycejny kverulant a neprijemny cholerik.

--- Ukončit citaci ---

;D díky že jste se mě zastal  ;D Vy jste ale úžasný psycholog, to se musí nechat, taková hluboká profesionální analýza oproštěná emocí ;D Možná Vás to překvapí, ale já nic umět nemusím, a ani jsem se nikdy nechvástal, že něco umím  ;D Soudě podle Vašich příspěvků na Fóru asi také nejste žádný nositel Nobelovky nebo významný myslitel  ;D

--- Ukončit citaci ---

Já bych raději adminy nedráždil, nebo tě vykopnou. Když nejsou protiargumenty, tak musí přijít nadávky a cenzura.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi