Judaismus > Rabín odpovídá na Vaše dotazy

O Karaimech a jejich náboženství - karaismu

<< < (3/23) > >>

chawwa:
Vy jste tady samý kompliment :D. Opravdu jsem neměla čas zkoumat, jak který člen píše. Se mnou nijak necloumá,jestli někdo nepoužívá diakritiku nebo někdo jiný napíše-gojimové. A debaty o pravopisu jsem se neúčastnila. Čekala jsem spíše ohlasy, co do obsahu článku než komentovat pravopis. A označit někoho za hulváta mi příjde teda trošku nemístné.šalom

Elazar:
Možná je dobré si někdy ten čas udělat.

Označit českého "karaitu" Libora Valka, vystupujícího pod nickem Jigal či karaite.cz za hulváta je žel to nejslušnější označení, jaké si ten člověk zaslouží. My, kdo jsme s ním měli tu čest, víme o čem je řeč.

Co se týče obsahu článku, zkopírovaného z jedné z mnoha Liborových českokaraitských stránek, nezbývá než potřást hlavou a říct si, že jestli to ten člověk má opravdu zapotřebí, tak ať si to užije. ;)

chawwa:
Tak to fakt nedám-tolik členů. Jsem ráda aspoň za to málo, co mám. Být možná v jiné situaci, tak vysedím díru u počítače...A copak vám tak strašného ten český karaita udělal?

Vader:

--- Citace: chawwa kdy  4. Prosince 2008, 13:27:00 ---A copak vám tak strašného ten český karaita udělal?

--- Ukončit citaci ---

Byl osobne zly, napadal velmi nemistne a hnusne (slovo "hulvat" by se v jeho slovniku skvelo jako drahocenna perla slusnosti) , popuzoval diskutujici a zpusoboval rozbroje pro svuj plezir. To chcete ? Chcete nenavist mezi lidmi ? Proc myslite, ze nechodim do politickych casti fora (kdyz uz, tak jen vyjimecne) ? Protoze mi drasa dusi to, ze jsou lide na sebe nastvani. A politika, to je jen sekularni hracka. V duchovnich vecech budu nadale nekompromisni. Mozna byste rekla, ze az cimprlich a kruty.

chawwa:
To chcete ? Chcete nenavist mezi lidmi ?
[/quote]
Působím tak? To by mně mrzelo...Mně jen prostě překvapilo, že jen nějaká pravopisná věc popudila někoho k nadávání. To, aby se člověk bál vůbec něco napsat...A pak z vás vyleze tohle. Já u toho nebyla, nečetla, takže nemůžu posoudit a chybí i vyjádření druhé strany. Jinak při zběžném pročítání některých fór si taky někteří lidé žádné servítky neberou. Spíše by mně zajímalo, jak na karaismus pohlížíte třeba vy ;).

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi