Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael
Ad článek:Neslýchaná tragédie - Žid zavraždil Žida
Samuel:
OK, kdybyste mi smazal nějaký vtip, to bych se zlobil :)
petahyah:
--- Citace: Scooolie kdy 4. Listopadu 2008, 20:07:49 ---Prostě sejmuli levicovou ikonu. Až se někdo trefí do Obamy, bude z něj taky hned anděl...
--- Ukončit citaci ---
Levicovou ikonou myslíte Kočku ml. nebo Rabina?
Elazar:
Ech, a to pan Olšer, když tedy píše o "neslýchané tragédii" nikdy neslyšel, že by se v Izraeli vraždilo? Ano, světe div se, i to se v Izraeli stává. Mám-li být upřímný, při shlédnutí titulku jsem myslel, že se bude jednat o vraždu Arlosoroffa. To byla ve své době neslýchaná tragédie. Ale co...
gvodrazka:
:-[
Že existují policky motivované vraždy, lze ještě pochopit, i když neospravedlnit. Že existují vraždy mezi gangy, lze také jakž takž pochopit a také neospravedlnit.
Ale že existuje případ jako Rosa Pizem ... !? Co se to děje s obyčejnými, malými lidmi? Toto je totiž příznakem něčeho mnohem vážnějšího. Dívejme se na to odspoda - kdyby tento druh kriminality nebyl, nemohlo by dojít ani k vraždám na výšinách společnosti...
gv
zoom:
Bohužel vraždy v Izraeli už dávno nejsou něčím neobvyklým (je to hrozné použít takové slovo), ale je to tak. Nejstrašnější podle mě, jsou vraždy, kdy vrahem je žid a obětí dítě. A bohužel i takové případy jsou. A kupodivu nad tím levicový tisk nepláče tak jak periodicky pláče nad Rabinem. Smutné je, že Rabinova smrt je zneužívaná jako bič na pravicové a zbožné židy. No ale teď máme zase pro "zpestření" kasámy na jihu a kdoví co na severu.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi