Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Navrh Cipi Livni

<< < (3/3)

KristynkaShelZahav:
Vim, ze ministerstvo snatek uzna, protoze jsem obcanem Cr i ze nase dite by muselo konvertovat, proto aby bylo stoprocentnim zidem, samozrejme :). S tim Kyprem je to spise tak, ze je to tady nejblizsi misto, kam jezdi za snatkem vetsina smisenych paru, je treba mit pouze vsechny dokumenty v poradku, trosku penez a nikdo se zbytecne nevyptava a navic je to i krasne misto :), s temi vyhnancemi nebo jak jsem to napsala to bylo obrazne, takovy maly vykrik nezidovske nevesty. A pravda, ja bych se radsi komentovat politiku nemela snazit, mela jsem rada George Bushe a Ehuda Olmerta a jak jsou oba nakonec oblibeni a sikovni ;D

Scooolie:

--- Citace: KristynkaShelZahav kdy  2. Listopadu 2008, 10:29:35 ---...A pravda, ja bych se radsi komentovat politiku nemela snazit, mela jsem rada George Bushe a Ehuda Olmerta a jak jsou oba nakonec oblibeni a sikovni ;D

--- Ukončit citaci ---

Tak ono, kdyby ti pánové jednali tak, jak kdysi slibovali, tak by je člověk mohl mít celkem rád  :)

zoom:
Kdyby pan Olmert napriklad nekrad, anebo treba jako prave ted mluvil proti lidem kteri ziji v Judeji a Somronu. Ale jenom Vam mohu doporucit, aby jste si vsechny kroky dobre promyslela, protoze zivot neni vzdycky sel zahav (ve zlate)  ::)

fanuel:
Zdravím, Izraelitou je ten koho osloví (B) Izraele. Nebo přijme za (B) stvořitele, kterým je Jedinný (B) Izraele.Vstoupí dobrovolně v smlouvou s (B)  skrze dvanáctero uvěří v (B) a bude mu to počteno za spravedlnost.Obřízka osmého dne u chlapců je důležitým znamením smlouvy ale plnohodnotným znamením smlouvy je i obřízka srdce ,která má stejný význam. Tělesný znak (obřízka na těle) a duchovní znak (obřízka ducha).Ne duše!!!! (tou je krev).K obřízce (tělesné)  lze přistopit kdykoli viz. ABRHAM. Tak i k duchovní obřízce lze přistoupit, kdykoli.Viz.Malsedisech(král Sálem) za Abrahama či   Balám,  (prorokoval Balákovi) o osudech Izraele.
                                                            Závěr: Na těle i na duchu to je to pravé ořechové.Jeli jen jedno tak se i přesto smlouva naplní a je to spojení na věky.Ovšem pak nelze zapřít (B) ,protože na to je jen  jediná odpověď (brát (B) jméno nadarmo),zrušení takové smlouvy má za důsledek vymazání z knihy živých.
                                                                Stanek (Fanuel)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi