Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Zmatky na Fóru v posledních 24 hodinách

<< < (2/4) > >>

Samuel:

--- Citace: Scooolie kdy 29. Října 2008, 22:24:21 ---Přidána anketa. Dejte najevo svůj názor. Díky

--- Ukončit citaci ---
Zvolil jsem volbu 4, ale jen takto stroze formulována neodpovídá zcela mému názoru. Rád bych tedy přidal komentář. Je první možnost, když se do tématu přijde se zcela jasným a nijak nesouvisejícím off-topic. Prostě takovým "násilným" z ničeho nevyplývajícím způsobem. Pak je tu druhá, kdy se stejně jako v běžné debatě hovor, v tomto případě příspěvky, pomalu a nenásilně posunou k tématu, který sice s názvem tématu nesouvisí, nebo zcela málo, ale tento posun je zdůvodnitelný právě tím posunem myšlenek a použitých argumentů v diskusi.
V prvním případě bych byl pro možnost 1 nebo 2 tedy mazat okamžitě nebo po varování, v tom druhém pak vše ponechat jak je. Varianta 3 mi přijde taková, že diskutujícím dává vlastně možnost zcela "beztrestně" se odchylovat od tématu a přidělává jen práci adminům, kteří by za ně měli rozstrkávat příspěvky do správných témat.

gvodrazka:
 ;)
Mazat bez varování. Admin je od toho, aby sledoval určitý trend fóra. Kdo chce prezentovat blábol, odchylující se od zaměření fóra či daného tématu, nechť si ulevuje jinde.  :P

Ó, jak jsem tolerantní. Panovačnost nestrpím!! ;D

gv

Vader:
No jo, ale obcas se ocitneme mimo "nadpis" temer vsichni... Takovy mistni kolorit. CHamsu jsem rozdelil na dve temata a je klid. S tim se na forech tak trosku pocita  :)

zoom:
Intenzivne premyslim, jak srovnat tu cast vareni, aby ji lide mohli pouzivat jako virtualni kuchrku a nemuseli pracne hledat mezi texty, pokud nekoho neco napadne, napiste.

Jicchak:
Velmi jednoduše všechny recepty skopírovat do zvláštního tématu znovu jeden za druhým bez komentářů. Tak se domnívám dle svých nemnohých znalostí.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi