Judaismus > Recepty
Marmeláda z etrogů
zoom:
MOzna nakrajen na platky ususit a pak to dat do korenky.
zoom:
Byl tu dotaz na jablkova povidla, nasla jsem tohle : https://julak.licanet.cz/kucharka/index.php?d=1&v=&k=4&r=152
mam ten dojem ze na tom linku jsou dost dobre recepty, ktere se daji pouzit anebo se jimi inspirovat.
Jicchak:
S tím esrogem jsem to viděl tak že jej obebíchají hřebíčkem jako ježka jeden vedle druhého takže jsou vidět jen hlavičky hřebíčků ale to pak není jídlo jen k přivonění. Já jsem tu kdysi doporučoval dát esrog do kompotu ze sušeného ovoce (esrog samotný nesušit zcepenatí) také používám esrog že jej strohám do buchet místo citronové kůry je to moc dobré.
Kjan_:
Kdykoliv uvidím tuto rubriku, sedne na mě smutek, že se ještě nenašel nikdo, kdo by mě poslal pár jadérek Etrogu, ačkoliv jsem už jednou žadonil, požadovanou adekvátní úhradu bych samozřejmě poslal zpět. Rád bych měl Etrog ve svém citrusáriu, pravokořen neroubovaný. Našel by se někdo ?
zoom:
Ono je problem posilat seminka, vlastne se to nesmi, ale pokud by seetrog sehnal, tak by se mohl privest a pak ty seminka predat poslat v CR. Ale mozna v botanickych zahradach je maji, treba se da zkusit poptat tam. Take etrogy rosstou myslim ve Spanelsku a Italii a to uz je EU.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi