Judaismus > Obecná náboženská debata

Tibetský budhismus a jeho přijatelnost

<< < (15/29) > >>

Tamar:
 ;D ;D Karla Maye jsem nikdy necitovala..  :D :D, vlastně to, co psal, ani moc neznám.. ;D

Vader:

--- Citace: chaje kdy 23. Října 2008, 18:21:56 ---Velký duch byl zpopularizován Karlem Mayem, který, jak je známo, nikdy živého indiána neviděl

--- Ukončit citaci ---

Omyl. Nebot May, ac psal o necem, o cem vedel min nez ja o shinto, na stara kolena USA a Kanadu navstivil. A indiana videl. Chcete fotky ?

Vader:

--- Citace: Scooolie kdy 23. Října 2008, 13:21:47 ---Nééé  :D Jsem myslel Vadera  ;)

--- Ukončit citaci ---

No zrovna voni jsou ten pravej, kdo ma pravo brebentit o axiomech  :P

Tamar:

--- Citace: Vader kdy 23. Října 2008, 19:03:22 ---Omyl. Nebot May, ac psal o necem, o cem vedel min nez ja o shinto, na stara kolena USA a Kanadu navstivil. A indiana videl. Chcete fotky ?
--- Ukončit citaci ---
Jo? To jsem nevěděla, ale věděla jsem z přednášky Dr. Huňáčka kdysi na letním táboře na Albeři, že Vinetoua začal psát ve vězení, kde si přečetl knížku od Karla Postla Bílá růže..
https://www.knihovnazn.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=225

Vodník:

--- Citace: chaje kdy 23. Října 2008, 18:06:54 ---Zdá se Vám to podobné monoteistickému B-hu křesťanů, židů a muslimů?
--- Ukončit citaci ---
To jistě ne. Ale to se mi nezdá (na první pohled) ani tao nebo Eckhardtovo Nad-Bytí...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi