Judaismus > Obecná náboženská debata
Tibetský budhismus a jeho přijatelnost
Scooolie:
--- Citace: Vader kdy 23. Října 2008, 10:40:27 ---
--- Citace: chaje kdy 23. Října 2008, 10:37:31 ---vrátím se později, musím jít opečovávat nemocné děti
--- Ukončit citaci ---
Refua shlema ! Doufam, ze to neni nic vazneho.
--- Ukončit citaci ---
Řekl bych, že zaměstnání...
Vader:
--- Citace: Scooolie kdy 23. Října 2008, 10:39:39 ---Svůj názor na kabalu tu nebudu rozvádět (byla by z toho velká flamewar)...
--- Ukončit citaci ---
--- Citace: Scooolie kdy 22. Října 2008, 19:26:11 ---Zajímavá diskuse. Vy a Vader (ten u jiného tématu) jste se prostě rozhodli, že své názory budete jen nadhazovat, ale ne vysvětlovat. Originální.
--- Ukončit citaci ---
Arci, zajimave posuny...
Scooolie:
--- Citace: Vader kdy 23. Října 2008, 10:47:10 ---
--- Citace: Scooolie kdy 23. Října 2008, 10:39:39 ---Svůj názor na kabalu tu nebudu rozvádět (byla by z toho velká flamewar)...
--- Ukončit citaci ---
--- Citace: Scooolie kdy 22. Října 2008, 19:26:11 ---Zajímavá diskuse. Vy a Vader (ten u jiného tématu) jste se prostě rozhodli, že své názory budete jen nadhazovat, ale ne vysvětlovat. Originální.
--- Ukončit citaci ---
Arci, zajimave posuny...
--- Ukončit citaci ---
Dospěl jsem k závěru, že co můžete Vy, mohu také :D Proč bych jen já tu měl vést debaty, vysvětlovat své postoje a riskovat, že budu veřejně argumentačně přemožen, zatímco jiní prostě pospávají a občas jen něco napíší jako axiom? ;)
(Nehledě na to, že debaty o kabale by skutečně byla obrovská flame war)
chaje:
--- Citace: Scooolie kdy 23. Října 2008, 10:43:46 ---
--- Citace: Vader kdy 23. Října 2008, 10:40:27 ---
--- Citace: chaje kdy 23. Října 2008, 10:37:31 ---vrátím se později, musím jít opečovávat nemocné děti
--- Ukončit citaci ---
Refua shlema ! Doufam, ze to neni nic vazneho.
--- Ukončit citaci ---
Řekl bych, že zaměstnání...
--- Ukončit citaci ---
díky,ne jen běžné nachlazení, a nejsem zdravotní sestra, ale jen matka od tří dětí, které skolila viroza (mě ostatně lehce taky)...ale víc už asi dnes fakt nenapíšu...
když napíšu mystika, myslím mystika obecně, ne konkrétně kabala...ta je taková zvláštní...
Vader:
--- Citace: chaje kdy 23. Října 2008, 11:07:07 ---díky,ne jen běžné nachlazení, a nejsem zdravotní sestra, ale jen matka od tří dětí, které skolila viroza (mě ostatně lehce taky)...ale víc už asi dnes fakt nenapíšu...
--- Ukončit citaci ---
Preju za cely Eretz brzske uzdraveni vas vcech.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi