Judaismus > Obecná náboženská debata
Tibetský budhismus a jeho přijatelnost
chaje:
To je Buddha. Čím se liší uctívání Buddhy od vašeho uctívání Ježiše? ;D
chaje:
dnes tu už nebudu, ozvu se zítra...
Scooolie:
--- Citace: chaje kdy 22. Října 2008, 16:04:15 ---To je Buddha. Čím se liší uctívání Buddhy od vašeho uctívání Ježiše? ;D
--- Ukončit citaci ---
Doplnil jsem mezitím, co jste odepsala, ještě citáty - doporučuji k prostudování.
Čím se liší? No, pro Židy možná ničím - ale pak by stejně jako odmítají Ježíše měli striktně odmítal Budhu. A pro křesťany je to samozřejmě falešný učitel, odpůrce Páně, sluha Temnot.
fanuel:
Zdravím, číst mnoho knih není dobré.Dovolím si ocitovat:1) Nebudeš mít (B) přede mnou.
4)Nebudeš se tomu klanět.
3)Neučiníš sobě podobenství.
Základní :Slyš Izraeli já jsem tvůj (B) živý, všemohoucí,Jediný stvořitel nebe i země, činící požehnání i zlořečení,který tě vyvedl z Egypta i z Babylona z domu otroctví z domu služby.
Vysvětlení: 1, ,4, 3, z dvanáctera.Základní:to je to na čem stojí a padá víra v (B) Izraele
Každý si vyber: (B) je žárlivý.
Stanek(Fanuel)
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 22. Října 2008, 11:58:44 ---
--- Citace: chaje kdy 21. Října 2008, 23:10:30 ---BTW proti šamanismu taky nic nemám ;D
--- Ukončit citaci ---
Samanismus nebrat, vzyvani duchu a demonu nebrat, dest brat jen od Sefa, ne ho vyvolavat... ;)
--- Ukončit citaci ---
Jedno druhé přece nevylučuje. Můžete šamanismus "nebrat", aniž byste proti němu musel něco mít. :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi