Judaismus > Obecná náboženská debata

Tibetský budhismus a jeho přijatelnost

<< < (2/29) > >>

chaje:
To je Buddha. Čím se liší uctívání Buddhy od vašeho uctívání Ježiše?  ;D

chaje:
dnes tu už nebudu, ozvu se zítra...

Scooolie:

--- Citace: chaje kdy 22. Října 2008, 16:04:15 ---To je Buddha. Čím se liší uctívání Buddhy od vašeho uctívání Ježiše?  ;D

--- Ukončit citaci ---

Doplnil jsem mezitím, co jste odepsala, ještě citáty - doporučuji k prostudování.
Čím se liší? No, pro Židy možná ničím - ale pak by stejně jako odmítají Ježíše měli striktně odmítal Budhu. A pro křesťany je to samozřejmě falešný učitel, odpůrce Páně, sluha Temnot.

fanuel:
Zdravím, číst mnoho knih není dobré.Dovolím si ocitovat:1) Nebudeš mít (B) přede mnou.
                                                                           4)Nebudeš se tomu klanět.
                                                                           3)Neučiníš sobě podobenství.
                               Základní :Slyš Izraeli já jsem  tvůj (B) živý, všemohoucí,Jediný stvořitel nebe i země, činící požehnání i zlořečení,který tě vyvedl z Egypta i z Babylona z domu otroctví z domu služby.

Vysvětlení: 1, ,4, 3,  z dvanáctera.Základní:to je to na čem stojí a padá víra v (B) Izraele
                              Každý si vyber: (B) je žárlivý.
                                                                      Stanek(Fanuel)

Vodník:

--- Citace: Vader kdy 22. Října 2008, 11:58:44 ---
--- Citace: chaje kdy 21. Října 2008, 23:10:30 ---BTW proti šamanismu taky nic nemám ;D

--- Ukončit citaci ---
Samanismus nebrat, vzyvani duchu a demonu nebrat, dest brat jen od Sefa, ne ho vyvolavat...  ;)
--- Ukončit citaci ---
Jedno druhé přece nevylučuje. Můžete šamanismus "nebrat", aniž byste proti němu musel něco mít. :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi