Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
CZ volby 2008
Zina:
Scooolie je potřeba také říct o společném nepříteli i druhou stránku.USA obchodovala s fašistickým Německem velmi čile.Také měli společného nepřítele.
gvodrazka:
Při vší úctě, kde to riziko vidíte?
Scooolie, zatím v Česku příliš nejsou znát dopady finanční krize. Ale až se její důsledky projeví (a ony se projeví), kde máte záruku korektnosti českého voliče, který naletí kdejakému polívkáři z RaJ Praha 1, že nezvolí nějakou přizpůsobivší se partaj typu DS? Tady vůbec nejde o předběžné lepení vignet na nějaké partaje, tady jde o konečný efekt. Jsem sice Bushák – Sarkózák, ale v Evropě nesmí běhat po ulicích a v politice rasistická, neonacistická sebranka, kvůli krátkozrakosti některých voličů.
Apropôs: když vidím některé "íkváče" a vnímám jejich psané i mluvené projevy, tak bych nejraději rozdával "červené karty" spočívající v omezení právní způsobilosti, zejména ve ztrátě volebního práva… , a to na obou stranách: u volebních kandidátů i u voličů... ;D
gv
zoom:
No neni to vesele, tady ovsem take ne, protoze tady si lejeme olovo do krku sami. Ted zrovna mluvil Shimon PEres a to je skutecne strasidelne, co on povida. Ja sice nejsem ani trochu mesianista typu CHabad, ale potreba prichodu Mesiase se mi zda opravdu velmi nalehava.
gvodrazka:
:)
Vždyť už je na cestě, což ho necítíte ve všech kostech? ;D
S pokorou se podvoluji jeho jakémukoliv rozhodnutí... :'(
Maně se mi vybavuje reminiscence na Jeremiaha: "...ze severu přijde soud..." :-\
gv
Míla:
Kamarádi, ať už Mesiáš,nás v tom nechá v současnosti. Musíme se s tím vypořádat sami ať už v Česku nebo v Izraeli a věřím v komunitu a její soudržnost a musíme si vzájemně pomáhat a ne se hádat o pitomosti. Jsem ráda mezi vámi a myslím si, že je to až na výjimky, každý z nás a tím si dodáváme sílu. Už se vykašlete na volby, ono to zase nějak dopadne, ale rozhodně my to neovlivníme. Na to nemáme sílu a ani možnosti.Lajla tov Míla ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi