Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

CZ volby 2008

<< < (53/77) > >>

Scooolie:

--- Citace: zoom kdy 28. Října 2008, 06:37:52 ---Dobre rano, nemohu s Vami Scoolie souhlasit. A krome toho v Rakovniku  nikoho nezatkli i kdyz tam byli nepokoje. Neprala bych Vam, aby jste se jednou probudil a zjistil a ze Vase pravo slouzi nekomu jinemu nez demokracii. A krome toho spocitejte si kolik cechu a zidu zamordovali nacisti a kolik komunisti.
Demokraticka Anglie  a Francie s klidem prodali demokraticke Ceskoslovensko Hitlerovi a vedeli, ze Hitler neni zrovna demokrat. Tajne doufali, ze se Hitler predevsim obrati proti Rusku a ne proti nim. Takze uznejte ze tricko s Che a hvezdou je kvalitativne nekde uplne jinde nez tricko  s Heydrichem a hakenkrojcem.

--- Ukončit citaci ---

Jaké nepokoje? Pár lidí převrhovalo popelnice a cosi křičelo (pořád nevím co, v novinách jsem to nenašel). Takovéhle "nepokoje" jsou v ČR každý týden v každém městě, kde se hraje I. nebo II. fotbalová nebo hokejová liga. Prostě výtržnictví.
Proč mám počítat počet Čechů a Židů? Proč nemám počítat prostě počet lidí - všech obětí na celém světě?

Nechápu, jak souvisí vrahoun Che s Mnichovskou zradou. Opravdu tato spojitost mi uniká.
Kalkul Francie a Anglie byl chladný, pro nás zlý, ale z jejich pohledu logický. Obdobně USA a Izrael podporovali co nejdelší trvání války Irák vs. Írán - a také tam trpěli a umírali nevinní lidé, že? Tomu se říká geopolitika.

Scooolie:

--- Citace: zoom kdy 28. Října 2008, 08:02:49 ---NEni to zase takova hloupost z pohledu cloveka posuzujiciho soucasne nebezpeci navratu toho ci onoho rezimu. Jiste, kazdy kdo zabil jednoho cloveka jako by zabil cely svet.

--- Ukončit citaci ---

A čeho návrat hrozí více? Komunistů, kteří mají silné zastoupení v parlamentu, budou vládnou v některých krajích, volí je statisíce lidí a jsou legální - anebo neonacistů, kteří nemají jediného poslance v parlamentu ani krajích, volilo je necelých 30 tisíc a jsou státem sledováni a postihováni?

Scooolie:

--- Citace: Zina kdy 28. Října 2008, 11:20:04 ---Ještě se chci zeptat,budete měnit čas?

--- Ukončit citaci ---

V Izraeli je už pár týdnů změněn.

--- Citace: Zina kdy 28. Října 2008, 11:17:42 ---Nikde jsem nenapsala,že dobrých učitelů je dostatek.To jste si Scooolie odpověděl sám.

--- Ukončit citaci ---
Ano máte pravdu. Dovodil jsem si to sám. Z Vaší věty, že na školách špatní učitelé nejsou, protože takové si tam ředitelé nenechají, protože snad jediným pozitivem současné doby je tato možnost výběru. Pokud si ředitel může vybírat a na škole si špatné nenechá, tak to jaksi navozuje dojem, že má z čeho vybírat a že těch dobrých je dost. V čem se mýlím?

Elazar:

--- Citace: zoom kdy 28. Října 2008, 08:18:45 ---Eleazar: Muzete mi to prosim vysvetlit.

--- Ukončit citaci ---

No, pochopil jsem vás tak, že se obáváte návratu nácků k moci a že to je argument, proč považujete nácky za větší hrozbu, než komunisty. Tak mě jen napadlo, že alespoň v ČR hrozí daleko více návrat komunistů, než nácků, tudíž bych se rudých obával mnohem více.

I když mě teď, když nad tím přemýšlím, napadá, že je pravda, že byli lidé, kteří se za minulého režimu neměli až tak zle, a pokud by za nacirežimu byli poslaní šmahem do plynu, tak za komunistů, pokud by se nějak veřejně neprojevovali, jim takové nebezpečí nehrozilo.
A pokud evenuálně pod větším či menším nátlakem podepsali spolupráci, tak už vůbec ne (výslechy StB v 70 a 80. letech sice byly v šikaně a teroru na velice slušné úrovni   >:( ale s transporty do plynu se to srovnávat nedá)... takže pokud někdo zažil ten komunismus v 70. a 80. letech, tak má určitě důvod myslet si, že nebylo zas tak zle. Ten, kdo je zažil v 50. letech, bude mít samozřejmě názor zcela opačný.

chaje:

--- Citace: Vodník kdy 28. Října 2008, 11:29:44 ---Ad chaje: kdybyste byla cikanka, tak byste asi problem mela. Myslim, ze Romove jsou za dane situace v CR v mnohem vetsim ohrozeni temito individuy nezli vy.

--- Ukončit citaci ---

kdybyste dobře četl, tak jsem měla strach, protože ten člověk (s jinými z té skupinky) byl odsouzen za zničení židovských hrobů, ne cikánských...BTW jeho otec byl od pohledu nejméně poloviční cikán, matka bílá

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi