Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
CZ volby 2008
chaje:
--- Citace: zoom kdy 28. Října 2008, 08:08:30 ---Milo prave me napadlo,ze dnes je statni svatek v CR, takze preju pekny volny den. Tady v Izraeli zacal den pekne, lijakem. Nemohu si pomoct, me ty neonackove naplnuji hruzou, stejne tak by me asi naplnovaly hruzou pochodujici lidove milice, nastesti jsem to nikdy jinak nez ve filmu nevidela. Doufam, ze prostredi se v CR nebude radikalizovat. Ovsem kvuli neonackum jsem v Praze uz nekolikrat presoupila v metru aniz bych to potrebovala. Vecer je potkat kdyz clovek muze byt identifikovan jako zid neni zrovna prijemne.
--- Ukončit citaci ---
zoom při tom jsem si vzpomněla, jak jsem před asi deseti lety bydlela v paneláku, sama jen s roční dcerou, kde v přízemí bydlel skin, který se právě vrátil z vězení, kde byl kromě jiného za ničení židovských hrobů....když jsem procházela s malou a v přízemí stálo v hloučku deset holých lebek, kouřili a pokřikovali a já měla mezi nimi projít s dítětem v náručí, tak jsem se vždycky klepala, aby je při pohledu na můj orlí nos něco nenapadlo...naštěstí nenapadlo a vždy zůstalo jen u běžných poznámek, jako mají primitivnější chlapi na ženskou...a naštěstí během roku a půl byl chlapec zpátky za mřížemi a v domě nastal klid ;)
Pepino65:
--- Citace: Elazar kdy 28. Října 2008, 08:17:54 ---
Ale v tom případě bych se daleko víc obával návratu komunistů, než nácků, pokud jde o "nebezpečnost" (což mi přijde rovněž absurdní, jako si vybírat mezi morem a ebolou)
--- Ukončit citaci ---
Když o tom něco víte, tak byste si vybral mor. ;D
Zina:
Nikde jsem nenapsala,že dobrých učitelů je dostatek.To jste si Scooolie odpověděl sám.
Zina:
Ještě se chci zeptat,budete měnit čas?
Vodník:
Ad chaje: kdybyste byla cikanka, tak byste asi problem mela. Myslim, ze Romove jsou za dane situace v CR v mnohem vetsim ohrozeni temito individuy nezli vy.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi