Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
CZ volby 2008
Elazar:
--- Citace: zoom kdy 28. Října 2008, 07:44:20 ---Eleazar: Souhlasim, ale to potom budeme muset zacit pocitat kolik lidi vyvrazidili kolonialni mocnosti (do sedesatych let dvacateho stoleti), o indianech v USA se mluvi na soubezne diskuzi, o cirkvi svate nemluve. Takze NIKDO nema ciste svedomi v tomto smyslu.
--- Ukončit citaci ---
OK, vzhůru do matematiky. Tak abychom to měli úplně nejpřesnější, budeme dělit počet obětí počtem let, které na to zabíjení ty ideologie měly, ne? (Komunisti od 40 do 70, nacisti 12, církev svatá 1700..)
A že Vám unikl hlavní point, totiž že zabíjet lidi je zkrátka svinstvo, a argumentovat "kolik cechu a zidu zamordovali nacisti a kolik komunisti" je s prominutím hloupost, to už je vedlejší.
Vždyť je to absurdní porovnávat míru zločinosti podle počtu obětí. Byla genocida Arménů méně "genocidnější", než šoa, nebo víc "genocidnější" než Rwanda? Ten kdo zabije jednoho člověka je míň vrah, než ten, kdo jich zabije deset?
zoom:
NEni to zase takova hloupost z pohledu cloveka posuzujiciho soucasne nebezpeci navratu toho ci onoho rezimu. Jiste, kazdy kdo zabil jednoho cloveka jako by zabil cely svet.
zoom:
Milo prave me napadlo,ze dnes je statni svatek v CR, takze preju pekny volny den. Tady v Izraeli zacal den pekne, lijakem. Nemohu si pomoct, me ty neonackove naplnuji hruzou, stejne tak by me asi naplnovaly hruzou pochodujici lidove milice, nastesti jsem to nikdy jinak nez ve filmu nevidela. Doufam, ze prostredi se v CR nebude radikalizovat. Ovsem kvuli neonackum jsem v Praze uz nekolikrat presoupila v metru aniz bych to potrebovala. Vecer je potkat kdyz clovek muze byt identifikovan jako zid neni zrovna prijemne.
Elazar:
--- Citace: zoom kdy 28. Října 2008, 08:02:49 ---NEni to zase takova hloupost z pohledu cloveka posuzujiciho soucasne nebezpeci navratu toho ci onoho rezimu.
--- Ukončit citaci ---
Ale v tom případě bych se daleko víc obával návratu komunistů, než nácků, pokud jde o "nebezpečnost" (což mi přijde rovněž absurdní, jako si vybírat mezi morem a ebolou)
zoom:
Eleazar: Muzete mi to prosim vysvetlit.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi