Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

CZ volby 2008

<< < (50/77) > >>

Scooolie:
Naprosto souhlasím. Když vidím toho vrahouna Che někde vystaveného, tak mě napadá totéž, co Vás.

zoom:
Dobre rano, nemohu s Vami Scoolie souhlasit. A krome toho v Rakovniku  nikoho nezatkli i kdyz tam byli nepokoje. Neprala bych Vam, aby jste se jednou probudil a zjistil a ze Vase pravo slouzi nekomu jinemu nez demokracii. A krome toho spocitejte si kolik cechu a zidu zamordovali nacisti a kolik komunisti.
Demokraticka Anglie  a Francie s klidem prodali demokraticke Ceskoslovensko Hitlerovi a vedeli, ze Hitler neni zrovna demokrat. Tajne doufali, ze se Hitler predevsim obrati proti Rusku a ne proti nim. Takze uznejte ze tricko s Che a hvezdou je kvalitativne nekde uplne jinde nez tricko  s Heydrichem a hakenkrojcem.

Elazar:
Zoom, obávám se, že svět nejsou jen Češi a Židé.

Spočítejte si, kolik LIDÍ zabili komunisti.
Já mezi nimi (náckové - komouši) také nevidím rozdíl. Nevidím rozdíl v jejich obětech ani ve vinících.

zoom:
Eleazar: Souhlasim, ale to potom budeme muset zacit pocitat kolik lidi vyvrazidili kolonialni mocnosti (do sedesatych let dvacateho stoleti), o indianech v USA  se mluvi na soubezne diskuzi, o cirkvi svate nemluve. Takze NIKDO nema ciste svedomi v tomto smyslu.

Míla:
Zoom, naprosto s Vámi souhlasím. Opravdu tuhle historii jsem studovala a navíc za války západ věděl co je Osvětim, zcela prokazatelně a neudělal vůbec nic. Ani rozbít ty tratě a nabídce Hitlera, pro kterého byla likvidace Židů drahá, aby si je vzal západ. Tak byli hluší. To jsou ty dvě stránky. A my se tady hádáme o nějaké pitomé volby v Čechách. Vždyť jeden stojí za 18 a druhý bez dvou za 20. Nejdůležitější je Izrael, jeho udržení a naše komunita a to je pro mě základ a z toho já vycházím. Komunisti (moje rodina třeba trpěla),ale nemíním to rozvádět, ale to co tady udělala teď ODS, to je čarodějství a nemůže se divit, že ji lidi odvrhli.Reformy ano, ale postupně a v souladu i s druhou stranou a ne stavět všechno na 2 přeběhlíkách (nechci ublížit, ale třeba i placeny z druhé strany protože mi to není vůbec jasné, nikde ve světě by se to nestalo, aby člověk volený lidem se ze soc. demokrata stal ODS). To je ta, je mi líto, česká povaha. Přeji vám krásný den Míla :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi