Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

CZ volby 2008

<< < (5/77) > >>

Míla:
Zoom já jsem měla právě na mysli tu neziskovou organizaci, měla by být placená z peněz amerických židů, tak nám to říkali, ale tady to je na hlavu. Narodí se vám miminko a vy platíte, nejen za každou návštěvu u gynekologa předem, když vám předepíše nějaké léky, tak ještě v lékárně a když jdete do porodnice, tak platíte 2x za sebe a mimčo. To já odsuzuji. U vás je to perfektní, protože Izrael chce mít co nejvíce dětí a jak jsem měla možnost to v Izraeli poznat, tak je tam vše děláno pro děti, nebo pro rodiny s dětmi a to já považuji za správné.Míla

Vodník:
Můj názor je asi tento: slušný člověk nemá koho by v Česku volil. Já bych k volbám asi nešel, a kdyby, tak bych volil Romskou iniciativu - kradlo by se stejně, ale bylo by to s veselou muzikou...

Co se výsledků týče: jsem rád že modrá velezrádná mafie zlodějů a tunelářů byla bita až z ní modré peří lítalo.;D Na druhou stranu nejsem vůbec optimistický: modré syčáky nahradí syčáci oranžoví. Vzrůst KSČM mi starosti nedělá. Jo, je to ostuda, ale to je Topolánek, Vondra nebo knížepán taky...

Dělnická strana a podobné spolky jsou bez šance a starost by s nimi měli mít spíš cikáni než vy...

zoom:
No pozor, ono to zase tak ruzove neni, protoze materska dovolena je tady 3 mesice. Matky pracuji az do porodu (mela jsem takovou veselou historku, jedna moje znama pracovala v obchodnim dome, po praci jsem se u ni zastavila a pak zasla na kavu, vratila jsem se v 8 vecer, v 9 mi volala spolecna znama, ze porodila, rikala jsem ze to je nesmysl, v sest jsem ji videla v praci, no ona proste sla z prace rovnou do porodnice a bylo). Porodne je asi 500 NIS, za to neoupite ani kocarek, je to cca 2500 KC. Pridavek na dite je 160 NIS. Takze stat se sice chova docela slusne z hledisla zdravotniho, ale socialne nic moc. Hodne veci funguje jaksi zazrakem. Strana SAS to chce ted vylepsit, ale Livni se to moc nelibi.
Platy lekaru a sester v CR jsou skutecne problem. Ale nemyslim, ze to je jenom tim, ze pojistovny nejsou bohate, podle me aparat administrativni je prebujely a je na ukor lidi, kteri  skutecne pracuji.

Zina:
Dnešní stav je jako začarovaný kruh.K moci se dostala sorta lidí pro kterou poctivost a slušnost jsou neznámá slova.
Příklad.Když byly volby za zastupitelstev volila jsem starostu našeho města,protože je to slušný člověk,poctivý až někdy moc.Je člen ODS.Nyní jsem nevolila. Přečtením kandidátů se mi promiňte(obracel žaludek).

Scooolie:
K moci se vždy dostane sorta lidí, pro kterou jsou poctivost a slušnost neznámá slova. Za všech režimů a vždy. Moc přitahuje lidi chtivé moci. A ti často nebývají zrovna vzorem k následování. Čím více moci, tím horší povahy to láká. Bych citoval Mňačka: "Moc korumpuje. A absolutní moc korumpuje absolutně." Což na druhou stranu neznamená, že každý politik je špatný. Jen platí, že čím větší moc (čti: peníze) jsou ve hře, tím větší je zájem lumpů všeho druhu...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi