Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
CZ volby 2008
Scooolie:
--- Citace: Vader kdy 27. Října 2008, 09:34:15 ---
--- Citace: Scooolie kdy 27. Října 2008, 09:28:50 ---Výrok o Grossovi je v pořádku. Ať mě žaluje - pak bude muset odtajnit pozadí svých kšeftů.
--- Ukončit citaci ---
Tak v tom pripade se omlouvam ja za halucinace, ktere na me koukaji ze zdroju PCR i jinych. Protoze jen moje halucinace muzou vysvetlit tvoji..ehm.. neinformovanost. Nebo snad az do same konce sledujes kauzy politiku ODS, zatimco u jinych staci titulek z Blesku a smitec ?
Skoda mluvit, mel jsem to tema davno smazat.
--- Ukončit citaci ---
Při vší úctě, pane kolego Vy máte přístup k operativním informacím, týkajícím se Grosse?
Scooolie:
--- Citace: Elazar kdy 27. Října 2008, 09:34:05 ---No jo, když ji může porušit prezident, deklarující se jako nadstranický a smýšením pravcový liberál, co by ji nemohl porušit levicový opoziční lídr... Nkdo musí určit standard.
Ech, pravda že Vlasta se vyznamenal, ale co LTO nebo monopol českého telecomu? To jsou taky pěkní kostlivci :) O kupónové privatizaci nemluvě.
--- Ukončit citaci ---
Máte bohužel pravdu. Klaus prolomil tabu. Nicméně v puštění komunistů k výkonné moci bude mít v polistopadové době premiéru ČSSD. Zatím jen v krajích, nicméně Paroubek se netají tím, že tohle tabu už padlo celkově. A vyplývá to i z jeho výroku "máme 101 hlasů" z června 2006.
I teď máte pravdu, LTO byla úžasná šmelina. To mi vypadlo z paměti, když se mluvilo o Ivanovi. Vzpomněl jsem si jen na jeho záruku firmě, kam pak ihned nastoupil
gvodrazka:
;)
Jat afektem, udělal jsem si znovu test (politický kompas) a vyšlo mi, že jsem šikmo doprava nad G.W.Bushem. ;D
Z toho plyne, že mne vůbec nemůžete připustit do politiky. ;D
A proto se zdržuji dalších komentářů, neboť by na mne asi byla vhozena síť. ;D
gv
Elazar:
Tak jsem si tu pitomost po půl roce udělal taky
Economic Left/Right: -2.50
Social Libertarian/Authoritarian: -2.46
Leč obrázek sem dát taky neumím a patrně jsem se pod vlivem poslední debaty o ne/rovné dani posunul o jeden čtvereček více vlevo (poprvé jsem byl jen -1.24) :D
Scooolie:
Elazar: Zdá se, že diskuse radikalizuje stanoviska. Ani si netroufám udělat si test znova :D
Nicméně ELAZARova mapa vypadá takto
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi