Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

CZ volby 2008

<< < (37/77) > >>

zoom:
ODS to prepiskli s ledascim, naposled  s tou vystavou, takze je cas aby vychladli v opozici a trenovali "Kinderstube" a skutecne socialni mysleni.

Scooolie:
Výstava, jak se ukázalo, byl politováníhodný omyl. Kdy primátor, který jinak výstavu velmi morálně i z prostředků města podpořil, uvěřil ujišťování nějakých trdel, že ten přesun není z technického hlediska problém. Nicméně hlavní není, zda to ODS přepískla nebo ne. Hlavní je, proč se domnívat, že Růžoví a Rudí budou lepší...

Připomenu jen jména: Šlouf, trestanec-ministr Svoboda, Palas, mnohadesetimilionář Gross, Jiří "máme 101 hlasů" Paroubek - a je mi blivno  :'(

gvodrazka:
 ;D

Český volič a ještě jeho děti si chronicky deficitní politiku/ideologii sociálních demokratů se skřípáním zubů "odpracují"... ;)

Dominantní český volič jakoby nevnímal, že v důsledku zdražování piva se mu krátí jeho spotřeba v hospodě, ale aby si jedno pivo utrhl od úst a zaplatil místo toho symbolický poplatek u doktora, to nepřenesl přes srdce... ;D

gv

Elazar:

--- Citace: Scooolie kdy 27. Října 2008, 08:34:46 ---Výstava, jak se ukázalo, byl politováníhodný omyl. Kdy primátor, který jinak výstavu velmi morálně i z prostředků města podpořil, uvěřil ujišťování nějakých trdel, že ten přesun není z technického hlediska problém. Nicméně hlavní není, zda to ODS přepískla nebo ne. Hlavní je, proč se domnívat, že Růžoví a Rudí budou lepší...

Připomenu jen jména: Šlouf, trestanec-ministr Svoboda, Palas, mnohadesetimilionář Gross, Jiří "máme 101 hlasů" Paroubek - a je mi blivno  :'(

--- Ukončit citaci ---

Lepší nebudou. Ale mám dost důvodů domnívat se, že budou úplně stejní.
Tak jen jména: Dyba, Kočárník, Čermák... a na vrcholu t.č. prezident. A taky jsme je přežili  :D

Vader:
Pane, Ty to vidis, Ty vis, ze zalozeni threadu bylo mysleno jinak...

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi