Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
CZ volby 2008
Scooolie:
Che che, jsou v ouzkejch co, Vadersohne? Njn, já se na ně nezlobím. Graf je v pořádku. To, že si někdo myslí, že punk je vždy levicový je omyl. Punk je drzý a nebojí se kritizovat poměry i vládu. Což nutně neznamená, že vždy jen a jen zleva. ;)
Vader:
Udeluju ti "ty ty ty!" ;D Rek' jsem PM.
pepinozbrna:
Nejsem příznivcem vůbec žádné z našich "Slavných stran",ale ať se pánové vládní či opoziční podívají na svá vystoupení z různých jednání,ať si přehrají parkrát záznám svých vyjádření a projevů a pokud pochopí ať důstojně odejdou a pokud nepochopí,pak vše dobré s námi.
Kdyby u nás skutečně fungovala demokracie,tak co týden to nová vláda........... prostě škoda slov.
gvodrazka:
:)
Levicovost je módou v Evropě zejména mezi intelektuály, již od dob před WW2. Těžko proto přímo v centru emeritní RVHP zkonstruovat echt pravicovou stranu nebo instalovat bipartijní systém - democrats/republicans, nebo tory/whig. Pravicovost se nedá nainstalovat jako ústření topení do ratejny. Jde o generační problém.
Můj profil: na grafu bych se nalézal vedle Sarkozyho. ;
D
Vader:
https://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=619996
Muhehe >:D
"Prodejci hlásí, že prodej Marxova stěžejního díla Kapitál od začátku krize stoupl o 300 procent. Podle Schütrumpfa si Marxovy knihy kupují převážně mladí lidé."
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi