Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra

Chyba

<< < (2/5) > >>

Yan:
Obecně mám někdy docela problém s načítáním diskuzního fóra tady na eretzu. Občas se prostě nechce objevit. Obvykle to odkliknu někam jinam a v tom okamžiku se zjeví (přesně tohle dělalo i to starý fórum, to není specifikum novýho). Sice nemohu vyloučit chybu u sebe, ale děje se to i v dobách zcela bezproblémového chodu internetu.

Mimochodem, dělal jsem nějakou změnu u sebe v profilu a chtělo to po mě aktualní heslo, tak jsem ho zadal a změna se stejně nekonala  :D (opakováno 3x s týmž výsledkem).

Scooolie:
Vader: Chyba, kterou poslal Jicchak našemu administrátorovi měla tento tvar:

Chyba databáze: MySQL server has gone away
Soubor: /scsi/www/www_eretz_cz/forum/Sources/Security.php
Řádek: 272Chyba databáze: MySQL server has gone away
Soubor: /scsi/www/www_eretz_cz/forum/Sources/Load.php
Řádek: 2005

Tedy nespolupracovala databáze...

Což by odpovídalo i tomu, co říkal Yan - že se se mu načítá diskuse pomalu.

Scooolie:
Yan:  Možná je to nějaká chyba, spočívající v pomalosti práce s databázemi na našem hostingu. Jak staré fórum, tak i to současné nové je hostované včetně databází na témž hostingu.

Když otevřete diskusní fórum v samostatném okně (tedy nikoliv vnořený rám), ale přes celé okno (https://forum.eretz.cz/index.php), dělá to také?

S tím heslem je to zajímavé. Já tady měnil údaje několikrát a bez problémů... Ale opět by to ukazovala na problém s databází.

Jicchak:
Problém s načítáním ohledně rychlosti rozhodně nemám je to mezi jednou až dvěma vteřinami.

Scooolie:
Tak to byla opravdu nějaká chyba databáze. Ale netuším, proč k ní došlo, ani proč se týkala někoho a někoho ne  ???

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi