Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Gruzie - srpen 2008

<< < (8/33) > >>

Samuel:
Fanueli, kde berete tu jistotu, že těch x "bolševiků", kteří pomáhají Rusku převzít svrchovanost nad Jižní Osetií a vytvářejí jim předmostí pro možnou okupaci Gruzie, skutečně representuje národ a jeho přání ?
Myslíte si, že Bilak, Indra, Kolder, Švestka a další byli před 40 lety legitimními zástupci Čechů a Slováků a podporou "bratrské pomoci" jen vyjadřovali přání lidu a národa ?
Myslím, že vážíte a sčítáte poněkud nešťastně.

Samuel:

--- Citace: gvodrazka kdy 12. Srpna 2008, 07:38:33 --- :(Atavismy, animozita (chcete-li zvířeckost či zhovadilost) a fekální mentalita – toť základní rysy ruské zahraniční politiky....

--- Ukončit citaci ---

GV mluvíte mi ze srdce ...

Yan:
Koukám že evidentně je problém v tom pochopit že Osetinci nechtějí být součástí Gruzie ale Ruska.

Samuel:
A proto pravděpodobně musí Rusové postupovat na Tbilisi a pomáhat otevírat druhou frontu v Abcházii. Yane, co Vám kdy Rusové udělali tak dobrého, že se jich tak vehementně zastáváte ?
Račte prominout, ale já v Rusku ze svých životních zkušeností nic positivního nevidím.

Yan:

--- Citace: Samuel kdy 12. Srpna 2008, 09:16:31 ---A proto pravděpodobně musí Rusové postupovat na Tbilisi a pomáhat otevírat druhou frontu v Abcházii. Yane, co Vám kdy Rusové udělali tak dobrého, že se jich tak vehementně zastáváte ?
--- Ukončit citaci ---
Já netvrdím že je to správné. Ale je fakt že to přišlo až jeko reakce na Gruzínský útok na Jižní Osetii.
Kromě toho, já se jich nezastávám, pouze tvrdím že to jak využili chyby Gruzie (tedy pokusit se situaci vyřešit silou ve svůj prospěch) je logické.

--- Citace: Samuel kdy 12. Srpna 2008, 09:16:31 ---Račte prominout, ale já v Rusku ze svých životních zkušeností nic positivního nevidím.
--- Ukončit citaci ---
Problém je, že Osetinci to "asi" vidí jinak.
- Nezapomeňte že součástí Ruska se stali dobrovolně
- Gruzie zrušila autonomii Jižní Osetie a rozdělila její území mezi sousední gruzínské kraje

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi