Všeobecná kategorie > Bezpečnost - armáda, zpravodajství, policie

swap

<< < (5/7) > >>

Tomsik:
Pratele, co k tomu dodat, snad jen to, ze podle me dohoda byla nakonec jeste v mezich, kdyz si vezmeme kolik veznu chce propustit Hamas jen za informace o Salitovi...
to ze byl propustena i ta bestie, zrejme nebylo jine moznosti...navic, Mossad si ho muze rychle najit, takze nepropadejme depresim, ale duverujme izraelskym predstavitelum a doufejme, ze jiz nebude unesen zadny izraelsky vojak, jinak se budou dit veci...

zoom:
Mily Tomsiku, nechci nikomu brat iluze, ale bohuzel Mosad uz neni to co byval a bohuzel nedokazal oddelat jine lumpy a ani najit Salita anebo dat informaci o skutecnem stavu tech nebohych vojaku, jejichz tela dnes byla vracena. Takze nezbyva nez verit, jako konecne vzdy v nasich dejinach, ze jsme plne v rukou Bozich.

Elazar:
Je mi z toho na blití zvracení, a ze slaboškosti Izraele a jeho představitelů dvojnásob. Takhle ten stát nepřežije ani den navíc. Kdyby tu byla ikonka "puke" jako na skypu, použiju minimálně pět. Jednu věnuju Libanonu za vítání vraha, druhou Abu Mazenovi a jeho bandě teroristů s kravatou kolem krku, co nejsou o nic lepší než Hamas, za ty gratulace - a ty zbylé tři Izraeli, speciálně vládě a knesetu, co tuhle hnusárnu schválili.
Každému, co má hlavu na krku, muselo být jasné alespoň rok, že ti kluci naživu nejsou... Měli toho šmejda Kuntara alespoň odprásknout v autě cestou k hranicím jako psa a pak poslat přes čáru. Nebo mu pomoct při přejezdu státní hranice nějakým tuningem, nejlépe typem "hellfire II".

Fuj, to jsem se zase jednou rozčílil, ale kypělo to ve mě celý den...

Scooolie:
Elazare, naprosto vaše pocity chápu a dnes ráno jsem také hledal onen "zvracecí smajlík".
Jen jediná poznámka - parlament s tím nemá nic společného. Dohodu sjednala vláda a milost Kuntarovi na její žádost (resp. formálně vzato na žádost ministra spravedlnosti Friedmana, který však sám hlasoval proti dohodě a žádost podal jen proto, že to dostal od většiny vlády uložené) udělil prezident.

ari180:
Je to velmi smutna udalost a verte,ze ma osud Ehuda Goldwassera a Eldada Regeva nenechal lahostajnym.
Obidvaja su hrdinovia a teroristi znovu dokazali svoju ubohost. 4 zivych teroristov a takmer 200 mrtvych za tela dvoch izraelskych vojakov. Verim,ze mena Goldwasser a Regev pozna cely svet. Ale svet nepozna meno ani jedneho z tych 200 ppsov.

Naozaj dojimava fotka Karnit Goldwasser a Ehuda Olmerta nad rakvou. Som zvedavy,ci sa Olmert postavi takto po boku zeny,ktoru moze v buducnosti pripravit o muza Kuntar.

Je mi tiez z toho celeho na zvracanie.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi