Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Gojimuv strach...

<< < (10/10)

Scooolie:
Myslím, že spor skončil hezkým kompromisem  ;D Společným jmenovatelem této vášnivé debaty budiž, že drtivá většina si myslí, že onen obrat "gójímův strach" je z jazykového hlediska paskvil. A menšina (Yan) s to respektuje. Takže v podstatě idylická shoda  ;)

Yan:
Takhle to mohlo bejt hned zpočátku........ dyť já od začátku respektuju chybu v tom slově zakomponovanou. Jenomže ostatní tady nějak nemohli přenést přes srdce že mi nevadí........ už tu chybělo jen aby zpochybnili moji sexuáílní orientaci  ;D

Elazar:

--- Citovat --- Jenomže ostatní tady nějak nemohli přenést přes srdce že mi nevadí........ už tu chybělo jen aby zpochybnili moji sexuáílní orientaci 
--- Ukončit citaci ---

Yane, ty jsi vážně chudák. Když už to Scooolie uzavřel (velmi optimisticky) a pár dalších lidí ti dalo najevo, že už bys mohl zmlknout, tak duševně nevyspělý adolescent a nedouk (velmi výstižné slovo), pletoucí si má dáti/dal a vyjmenovaná slova, to má opět potřebu komentovat (a opět naprosto zcestně a provokativně)... Málem bys mě i rozplakal, kdybys nebyl k smíchu.  :D   Z toho, že i z obyčejné Vaderovy poznámky dokážeš udělat díky své neomalenosti a (možná předstírané) zabedněnosti diskuzi na tři stránky, mám pocit, že tě rodiče buď tloukli denně nebo vůbec. Jinak si to vysvětlit neumím. Anebo že školákům konečně začaly prázdniny a Yan má příliš mnoho volného času...

Yan:
Ani jedno, ani druhý ani třetí....... já jsem už zmlkl, ale tys to opět oživil. Všimni si, že nijak nehodnotím vás, zatímco vy si hodnocení toho kdo s váma nesouhlasí tak nějak nemůžete odpustit. Tak mě napadá proč asi........

Vader:
Pratele i oponenti, prave jsem se vratil z dovolene, a nestacim se divit. Yanovi, samo sebou, ale to je fuk. Co me opravdu irituje vsak neni to, ze Yan neciti zhuverilost slova "gojimuv", ale to, ze se tento paskvil vyskytuje v hojnych diskusich i hlavnich clancich.
A ted mala reminiscence na leta 30. a 40. (minuleho stoleti) - jak daleko je prekrucovani a przneni slov od prekrucovani a przneni celych vet ? Jak daleko je od prekrouceni vety k nasili vuci jinak mluvicim ? To bylo nosnym motivem meho uvodniho dotazu...

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi