Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Francouzský prezident Sarkozy: ?Vystěhujte Židy z Judeje a Samaří?
ari180:
Chcel by som upriamit pozornost na pana Sarkozyho. Je to urcite pekne,ze je priatelom Izraela ale myslim si,ze podobne vyroky ake dnes predviedol su vrcholom drzosti. Ja tiez mozem vyzvat na vystahovanie Francuzov z Alsaska a Lotrynska. Aj ked uz aj niekto kritizuje vystavbu v Judei a Samarii, nechapem ako sa moze opovazit napadnut Jerusalem.Jerusalem je hlavne mesto vsetkych Zidov na zemi. A podobne vyroky ma skutocne dokazu privies do zurivosti. Ako bolo v clanku spravne poznamenane, Jerusalem nikdy nepatril islamu.Podobne keci ze mohamed tam priletel na svojom koni su take neskutocne bludy. Takze aj keby mal vzniknut nejaky arabsky stat na uzemi Izraela, tak jednoznacne BEZ Jerusalema.Myslim si,ze to by malo byt prioritou Izraelcanov,Izraelskych politikov ale aj nasou.
Sarkozy hovori o vystahovani Zidov z Judei a Samarie.Ja navrhujem zbavit vsetkych arabov Izraelskeho obcianstva.
Mojim nazorom vsak ostava jedno. Nech sa teda vyhlasi tzv Palestincky stat, nech ma zvyhodnene hranice,
ale okamzite potom by som zrusil Waqf,premiestnil kopulu do novovzniknuteho statu a znicil vsetky arabske stavby na Chramovej Hore. A samozrejme zacat so stavbou Tretieho Chramu.
ari180:
Chcem to spravne formulovat. Takze co je pre Vas dolezitejsie? Chram alebo Judea a Samaria???
Pozrite sa na to z dlhodobejsieho hladiska.Aj tak ich neskor ziskame spat.
Jicchak:
Ještě jsme je nestratili a prezident Sarkozy se setkal s mnoha různými ohlasi například že se má učit historii, či dopis rabi Poruše.
Scooolie:
Mít Izrael víc takových přátel jako Sarkozy, tak už nepotřebuje nepřátele.
Jicchak:
No objektivně Sarkozy mezi přátele patří nicméně skutečně tajovíto přátelé jsou smutným údělem židovského národa. Možná to nemyslí zle ale je to strašné.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi