Televizi nemame od roku 1994, a skutečně se bez ní lze velmi dobře obejít. Když jsem viděla jakým způsobem jsou zprávy prezentovány, tak si myslím, že je člověk vidět nemusí, pro to aby byl skutečně informován. Pokud je něco opravdu zajímavého, je možné to vidět na DVD, třeba National Geografic apod., nejhorší na televizi je, podle mého názoru, že se snaží člověka manipulovat a to je skutečně velmi nezdravé. V praxi jsem to viděla během ohrožení druhé války v zálivu (Perském) - kdy tady (v Izraeli) veřejnost byla strašně zmanipulovaná, já jsem se na TV nedívala (protože jsme ji neměli) tak jsem byla docela klidná a lidi mě zvali na různé kroužky a přednášky a já jsem nechápala proč jsem tak populární, až mi došlo, že když říkám to co říkám tak je to věrohodné, protože nejsem podvědomě zmanipulovaná tím televizním vymýváním mozku. Během války v létě to bylo podobné, ovšem bez přednášek, prostě jsme slyšeli bum anebo to i viděli ale jednou a ne dvacetkrát anebo padesátkrát v TV. Takže jsme byli méně vyplašení než lidi, kteří na severu nebyli, ale viděli to v TV. Takže mohu všem jenom doporučit nenechte sebou manipulovat .