Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael

Vrchol chucpe: "Írán si stěžuje v OSN na izraelskou hrozbu"

(1/4) > >>

Samuel:
Až fyzicky nevolno je mi z chucpe Iránu, který rozhlašuje na každém kroku, jak vymaže Israel z mapy a nyní si oficiálně stěžuje u OSN na hrozbu ze strany Israele. Nechci hodnotit strategičnost nebo účelovost výroku Mofaze, ani jeho načasování, ale plně s ním souhlasím. Teď jsem jen zvědavý, jak se OSN ke stížnosti Iránu na Israel postaví. Předpokládám ale, že mě nijak nepřekvapí.

Tomsik:
Iran na to ma pravo :) Jedine, cim muze OSN Iranu pomoct je to, ze by mu pomohla od jaderneho programu, pak se Iran nema ceho bat, zvlaste pak uz ne izraelskych pilotu  ;D

Scooolie:
V Radě bezpečnosti se nestane nic, protože USA ty teheránské nářky smetou pod stůl. Jinak to ovšem je klasika podle hesla "zloděj křičí: chyťte zloděje". Komunisti v tom byli mistři, dnes to dělá Ahmadineřád.

gvodrazka:
 ;D

https://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/129649

Ahmadinežád zakrývá svůj židovský původ, neboť si prý v minulosti změnil jméno z původního "Saburjian". Tvrdí to syn ajatolláha Abu Al-Kassam Chazalího.
Ahmadinežádovi příbuzní sdělili britskému listu "Guardian", že rodina změnila jméno "z množství náboženských a ekonomických důvodů".
;D

Tomsik:
Sakra, a je to venku :D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi