Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Jsou diskutující na Fóru Eretzu sionisté?
gvodrazka:
;D
to Mr. Vader: Já to nejen připouštím, ale já to vím, že se s Vodníkem neshodnu. S ním se nebudu "bavit o něčem jiném", s ním budu pouze "mlčet o něčem jiném". Trochu mne to trápí, protože jsem vycítil v jeho osobě bystrý a duchaplný intelekt. Škoda takového intelektu. K problematice "antisemita = nacista": tak jo, kompromis - každý antisemita je nutně potencionální nacista, když ne nacista. Pokud není nacistou, je to proto, že mu nejsou známy postuláty nacismu.;D
to Mrs. Zoom: To není jen znamenitá sémantická argumentace - to je znamenitý vlastní gól antisemitů.
Víte, jaký je rozdíl mezi Teheránem a Hirošimou? Žádný.Zatím. ;)
Alejchem šalom le kulam.
:)
gv
Scooolie:
--- Citace: zoom kdy 4. Června 2008, 11:19:53 ---K tomu, co zde napsal gv bych si dovolila jeste podotknout, ze mnozi novinari v CR a i jinde pouzivaji pro Izrael spojeni zidovsky stat, proto je celkem jasne, ze se nutne musi dostat na smichani pojmu antisionismus a antisemitismus. Je-li pro nektera media (v CR napr. Dnes, LN a dalsi ale i media jako televize a rozhlas) zidovsky stat sionisticky, a ma-li nekdo postoje antisionisticke, pak logicky takove postoje budou take antisemiticke (antizidovske) protoze v ocich techto medii a pozorovatelu zidovske = sionisticke.
--- Ukončit citaci ---
Obávám se, že pojem "židovský stát" používají česká média proto, že překládají z agenturních zpráv, které zase často vycházejí z článků izraelských médií. Aruc 7 používá pojem "židovský stát" často a já v tomto pojmu nevidím problém - konec konců, tak byl Stát Izrael vyhlášen.
Scooolie:
--- Citace: Yan kdy 4. Června 2008, 09:32:28 ---Hele Scoolie, nerad bych vypadal jako hnidopich..... ale všim si si že tam fanuel explicitně zmínil rok 1848? Tak si řikám co tím asi tak myslel.......
--- Ukončit citaci ---
Všiml. Asi překlep. Protože jinak ta věta nedává smysl ;)
Vodník:
--- Citace: Vader kdy 4. Června 2008, 12:14:18 ---Neblabolim ted z horecky, jen dodam, ze dnesni antisionismus chapu niterne jako "politicky korektni" kamuflaz antisemitismu. IMHO (!!!).
--- Ukončit citaci ---
A já na to odpovím, že to považuji za osudnou chybu, ale respektuji Vaše "IMHO", vědouce, že zde na fóru si to nevysvětlíme. Zatím mě o platnosti Vašeho názoru nepřesvědčil nikdo, a to ani u piva nebo u kafe, natož po internetu.
--- Citace: Vader kdy 4. Června 2008, 12:14:18 ---To Vodnik : pochopte, ze v globale s vami zde nebude nikdo (snad krome Yana) souhlasit, aniz by to vse bral osobne. Jste proste stranger, a tim je to dane.
--- Ukončit citaci ---
Naprosto to chápu a s tímto vědomím jsem se zde od samého začátku pustil do debatování. Server na mě udělal slušností diskusí - při vší názorové odlišnosti - okamžitě dobrý dojem (i když leho možná usoudí, že reklama od nacisty je spíše špatným znamením).
--- Citace: Vader kdy 4. Června 2008, 12:14:18 ---BTW dokazte, posim, vase tvrzeni ze Zvedavce, ze jsme extremisticky web (presto ze jsem se zastal p. Stwory, kterehoz nazory se mi uprimne hnusi).
--- Ukončit citaci ---
Asi jsem se špatně vyjádřil. Pokud se za extremistický web považuje obsah na hranici zákona (resp. za jeho hranicí), s teroristickými a rasistickými rysy, pak samozřejmě Eretz takový není (až na výjimečné články a pokusy o omezení svobody slova ala Šimon Klein) a omlouvám se. Asi se spíš hodí slovo "extrémní", což IMHO proisraelský biás Eretzu rozhodně je. Zároveň ovšem podotýkám, že tedy v tomto smyslu není "extremistický" ani Zvědavec, jehož biás je zase extrémně anti- (s výjimečnými extremistickými články).
Zbytek v osobní zprávě...
Vader:
--- Citace: gvodrazka kdy 4. Června 2008, 15:32:45 ---S ním se nebudu "bavit o něčem jiném", s ním budu pouze "mlčet o něčem jiném".
--- Ukončit citaci ---
Smim se zeptat proc ? Ruku na srdce, pane kolego, ale kolik jste potkal slusnych a inteligentnich oponentu? Zcela jiste se toto cislo da vyjadrit prsty jedne (a to jeste zmrzacene) ruky. Ja se treba se Scoooliem nikdy neshodnu v problematice "ekonomicka levice-pravice". Presto to neznamena, ze se do takovych debat nepoustime, nebo ze spolu nemluvime vubec o nicem.
Myslim, ze celou diskusi berete krapet osobne. Jiste, ano, kdybych se zapojil, taky bych byl asi osobni, ale proc to cele hrotit?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi