Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Jsou diskutující na Fóru Eretzu sionisté?
Scooolie:
Přidal jsem do záhlaví anketu - každý registrovaný čtenář Fóra má jeden hlas...
Vodník:
--- Citace: Scooolie kdy 1. Června 2008, 19:32:33 ---Mě uniká jedna věc - proč se Vám nelíbí obecná definice, zahrnující bez problémů celý web i diskusní fórum "zpravodajský web o Izraeli" a proč tam pořád chcete mít ten "sionistický", přestože část diskutujících prostě sionisty není?
--- Ukončit citaci ---
Protože si myslím, že tento zpravodajský web je jednoznačně proisraelsky orientovaný, tedy sionistický (jesli v tom je rozdíl, rád si ho poslechnu). To, že část čtenářů sionistická není, je stejně bezvýznamné pro obsah většiny článků, jako ta skupinka slovenských Židů z Israele, diskutující na Zvědavci.
Ad anketa: bude to jistě zajímavé, ale jak už jsem psal, server a čtenáři není totéž
Pepino65:
Hlasoval jsem, ale když jsem viděl 2. hlas (hlasovali jsem zatím jen 2), donutilo mě to zamyslel se, tak bych si pomalu přál mít možnost: ateistický prosionista.
Vodník:
Scooolie, návrh: nešlo by anketu přemístit/zkopírovat na titulní stránku webu? Myslím, že tam chodí víc lidí než do diskusí.
Scooolie:
--- Citace: Vodník kdy 1. Června 2008, 20:23:09 ---Scooolie, návrh: nešlo by anketu přemístit/zkopírovat na titulní stránku webu? Myslím, že tam chodí víc lidí než do diskusí.
--- Ukončit citaci ---
Bohužel nešlo. Jde o to, že web a forum mají každé vlastní, zcela oddělenou databázi. Na webu se dá nastavit anketa, ale bez vazby na registrované uživatele - což samozřejmě vede k tomu, že je možné za určitých podmínek (jiný počítač, dynamická IP, kratší nastavený časový limit pro opakování) hlasovat opakovaně, a naopak, za určitých podmínek (je-li více čtenářů schováno za jedním proxy serverem) by někdo nemusel mít možnost hlasovat vůbec... Na Fóru je to objektivnější a přesnější. A koneckonců, šlo nám přece hlavně o to, kam zařadit forum ;)
--- Citace: Pepino65 kdy 1. Června 2008, 20:01:13 ---Hlasoval jsem, ale když jsem viděl 2. hlas (hlasovali jsem zatím jen 2), donutilo mě to zamyslel se, tak bych si pomalu přál mít možnost: ateistický prosionista.
--- Ukončit citaci ---
"Ale jistě," řeklo sluchátko :) Možnost doplněna a vzhledem k tomu, že je možné změnit již udělený hlas, tak máte šanci.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi