Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Jsou diskutující na Fóru Eretzu sionisté?

<< < (25/33) > >>

Samuel:
Ale, ale Vodníku. To snad nemyslíte vážně, Vaši formulaci že "Islám Vám nikdo nenutí". Jasně, že dokud budou muslimové v Evropě menšinou, tak Vám asi nebudou chodit ke dveřím nabízet Korán a přesvědčovat o správnosti své pravdy. On to také není jejich styl. Ale šíření islámu je jednou ze základních povinností každého muslima a to ne vždy jen po dobrém.
Jak si myslíte, že Vás nebo Vaše děti a potomky budou přesvědčovat muslimové až jich bude v Evropě řekněme 60%, 80%, 90% ?
Ale vy se přeci budete vždy moci svobodně rozhodnout. Buď konvertujete k islámu nebo Vás jako nevěřícího psa zabijí. Budete li mít velké štěstí, můžete se možná stát jejich otrokem. Ale hlavně, že Vám zůstane ta svoboda volby, že ?
Vy jste tak svobodomyslný (chce se mi napsat naivně svobodomyslný), že být takových jako vy většina, můžeme se pomalu loučit s civilizovaným světem, jak ho známe, žijeme a snad i chceme ještě nějakou dobu žít.

Vodník:

--- Citace: Samuel kdy  9. Června 2008, 12:35:18 ---Buď konvertujete k islámu nebo Vás jako nevěřícího psa zabijí.
--- Ukončit citaci ---
Pletete si muslimy s římskými katholíky. Křesťané žili v muslimech ovládaných oblastech vždy, pravda, jako občané druhého řádu, ale nemuseli se rozhodnout mezi Islámem a smrtí. Někdy dokonce zastávali významné funkce (Sv. Jan Damašský).

Samuel:
Vodníku, já mluvím ne o historii, ale o současnosti resp. budoucnosti. Ale to vy samozřejmě víte, jen odpovídáte na to, co se Vám hodí a jak se Vám hodí.

Vodník:
Samueli, jestliže v historii muslimové nechávali jinak věřící vždy na pokoji, proč by tomu mělo být v budoucnosti jinak? A jestli to opravdu bude jinak, tak to bude kvůli (zatím neznámému) vlivu (zatím neznámých) faktorů, ale z historické zkušenosti vyvozuji něco jiného. A nezkoušejte na mě zas, že Vy víte, že já vím, říkám, co se mi hodí, čtení mezi řádky atd., to je neseriosní debata. Takových doměnek já mohu mít o každém z vás zde tucet!  >:(

Yan:

--- Citace: Samuel kdy  9. Června 2008, 13:24:08 ---Vodníku, já mluvím ne o historii, ale o současnosti resp. budoucnosti. Ale to vy samozřejmě víte, jen odpovídáte na to, co se Vám hodí a jak se Vám hodí.

--- Ukončit citaci ---
Tak o budoucnosti...... To mi připomíná název jedné sci-fi "Stalo se zítra".

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi