Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Ad konference o "konci Izraele"

<< < (4/5) > >>

e.weissova@centrum.cz:
Myslím,že je to jen reakce na oslavy Izraele.Je zvláštní,že se účastní  profesoři a další z USA,CHILE,FRANCIE.Název konference opravdu mohou vymyslet jen tam kde se koná.Nevím kdo by se účastnil konference o konci Iránu nebo o konci některého jiného státu.V normálních podmínkách se můžeme i pousmát,ale Irán nelze brát na lehkou váhu.Ukázka moci je v Libanonu.Je to vůbec suverení země?

Elazar:

--- Citace: Scooolie kdy 22. Května 2008, 21:04:47 ---Já rozhořčení pana Stejskala sdílím. Ta konference by se v Íránu nemohla konat, pokud by s tím vláda nesouhlasila. To je rozdíl oproti západním demokraciím, kde se sice také konají různé pofidérní sleziny, ale vláda do toho nemá moc co mluvit.

Hlavní nebezpečí vidím v tom, že opakováním takovýchto akcí, podkopávajících už jen názvem legitimitu existence Státu Izrael, pomalu otupuje citlivost veřejnosti a z nabádání ke zničení Izraele se stává cosi "normálního." Běžného, obvyklého, něco co už jsme stokrát slyšeli a co přece není tak strašné...

--- Ukončit citaci ---

Pokud to berete takhle (zvlášť ten první odstavec), tak potom ano.

Elazar:

--- Citace: eleazar kdy 22. Května 2008, 22:03:35 ---Podívejte se do Ezechiele 38 https://www.biblenet.cz/bible/index.php?expression=ez+38&path=be
Přijde mě to tak, že Góg by mohl být nějaký představitel Íránu (Peršané jsou jmenováni jakoprvní v Gógově vojsku), který by získal pod svou vládu šíitskou oblastv Iráku (zemi Magóg). Nevím, kdo jsou Méšak a Tůbal, ale v Íránu žije spousta dalších vysoce početných národností (Azerbajdžánci,...).
Co si o tom myslíte Vy ostatní? Znepokojuji se Íránem zbytečně?

--- Ukončit citaci ---

Ano a ne.

eleazar:
V případě, že bych měl pravdu, tak by ten útok přišel až tehdy, kdy bude v Eretz Israel konečně mír (Ez 38,8), ne dřív.

Potom mi tam nesedí 38,15, kde se hovoří o lokalizaci na severu. Vydáte-li se z Izraele na sever, tak dorazíte - do Moskvy :o. To už je hodně zajímavé, že by Góg byl íránský agent v Moskvě, co zajišťuje dodávky smolince (radioaktivní nerost) do Íránu? ::)

Elazar:

--- Citace: eleazar kdy 25. Května 2008, 23:01:51 ---V případě, že bych měl pravdu, tak by ten útok přišel až tehdy, kdy bude v Eretz Israel konečně mír (Ez 38,8), ne dřív.

Potom mi tam nesedí 38,15, kde se hovoří o lokalizaci na severu. Vydáte-li se z Izraele na sever, tak dorazíte - do Moskvy :o. To už je hodně zajímavé, že by Góg byl íránský agent v Moskvě, co zajišťuje dodávky smolince (radioaktivní nerost) do Íránu? ::)

--- Ukončit citaci ---

Když někod vykládá proroctví proroka podle událostí, které se staly, je to úkol pro náboženskou autoritu.
Pokud někdo vykládá proroctví proroka podle věcí, které se dějí, je to poslání pro teologa.
A když někdo vykládá proroctví proroka podle věcí, které se nestaly, je to práce pro psychiatra.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi