Všeobecná kategorie > Náměty ohledně podoby tohoto fóra
Biblicky software
Vader:
No, rozhodne nemuzu tvrdit, ze je mam rad oba, to ne, ale muzu tvrdit, ze mam rad jich, ze to tak promptne opravili ;)
BTW zkouseli nekdy software DAVAR ? Je to IMHO o hodne lepsi nez Theophilos, je to narozdil od BibleWorks totalne free a je to relativne male. Pokud nemaj tistenou Hebraicu, tohle by jim mohlo pomoct i ve studiu Bible, ne jen pro orientaci ve jmenech (ve kterych je za tech par tisic let chaozz jak v Babylone)
Scooolie:
Rádo se stalo. Nerad jich uvádím do náboženských rozpaků, byť neúmyslně :)
Davar i Theophilios mám doma. Teď mi přišlo avízo na Davar 3.0. Ty jsi říkal, že se s tvůrci nějak znáš. Jestli máš chuť, můžeme udělat vzájemnou reklamu...
Jinak z webových aplikací mám docela rád https://www.biblenet.cz/bible/index.php - pro nich je docela uživatelsky přívětivé, že tam je oddělen SZ a NZ (když tedy použiji křesťanskou terminologii).
Vader:
Hlavni autor Davaru, pan Planeta, se ode mne zatim dostal jen ke slibu, ze ho navstivim. Vzdycky mi to zhati bud zdravi, nebo prehrsle prace. Nechci k nemu jit s prazdnou, kdyz uz Davar 2 i 3 pouzivam, chci ho podporit. Coz me vede k uvaze, ze az bude Eretz bohaty, mohl by krome reklam ci recenze nabidnout (treba i jednorazove) i nejakou tu odmenu za drinu.
Jicchak:
Upozorňuji na responsa a dbs a další programy kde jsou na disku tisíce knih.
Vader:
Pokud jsem se dival spravne, tak DBS stoji v zavislosti na verzi az $700. Na to bohuzel opravdu nemam. Takze prozatim zustanu u Davar3. Je to sice "jenom" nastroj pro praci s Bibli, ale rekl bych, ze uz se limitne blizi profesionalite.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi