Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Lidovky, článek redaktora Petra Zídka z 10.5.2008

<< < (19/53) > >>

Míla:
Vodníku, dobře se s Vámi diskutuje i když máme rozdílné názory a na to máme oba právo, ale v jednom s Vámi naprosto souhlasím. Již se mi stalo kolikrát, že některé téma, které se mě, dotýká ,jako občana a chci se zůčastnit internetové diskuse, tak se raději na to vykašlu, protože tolik vulgarity a zcela a primitivity mě zcela odradí. Dokonce si myslím, že jistá censura, alespoň slušného chování by neuškodila. Pozdravujte krásnou zemi Holandsko, jinak já mám takový pocit, že Holanďani se stěhují k nám. Protože v mém okolí jsou celé Holandské vesničky nových domečků. Zdraví Míla

Vodník:
No jo, stěhují. Je ovšem otázkou (podtrhuji: OTÁZKOU!!!), zda-li je to dobře... ;) Jinak díky. Já jsme se na Psu několikrát odradit nenechal, ale pak to dopadá tak, že si prostě nemůžete dovolit na tak hrubý pytel přišít jemnou záplatu (nakonec mě censor na dlouhou dobu bannoval, ovšem kvůli názoru, zatímco vulgární trollové si tam své osobní invektivy psali vesele dál). O jiných serverech většinou raději nemluvit... :'(

Míla:
Vodníku, já na rozdíl, od našeho pana presidenta, se obávám těch přírodních vlivů a tak přistěhování tak milých lidí z Holandska vítám. Přeji Vám hodně úspěchů na dalších serverech. S pozdravem Míla.

Elazar:
Tak jak jsem si mohl přečíst, tak to rozlouskl František Banayi. Myslím, že přesně vystihl, co nám vadí na Zídkově článku. Nevím, zda bych to napsal lépe. Bez (někdy hysterického) obviňování antisemitismem (ne že bych s Vodníkem souhlasil, ale má pravdu, žeantisionismus není trestným činem, byť moc dobře víme jako co a hlavně za co slouží jako zástěrka). Myslím, že ostudu ŽO neudělal. Především ty poslední dva odstavce.

Vodník:

--- Citace: Elazar kdy 15. Května 2008, 23:07:53 ---... moc dobře víme jako co a hlavně za co slouží jako zástěrka...
--- Ukončit citaci ---
Pan Eleazar odpustí, ale z těchto slov na mne dýchla mrazivým dechem dikce kommunistických článků. Bohužel, tento přístup charakterisuje celý Bányaiův článek: "Pan Zídek nalézá jednoduché antisemitské recepty..." (podtrženo mnou), "Pan Zídek je nejspíše spokojen...(že se Evropa zbavila Židů)", "Pan Zídek si pravděpodobně pořád myslí...(že Židé vždy a všude způsobují problémy)" atd. Já celkem užasnu, jak pan Bányai ví, co všechno si pak Zídek myslí a s čím je spokojen. Vzhledem k tomuto podsouvání svých představ a interpretací nemohu ani text pana Bányaie považovat za věcnou kritiku, kterou by bez toho jistě mohl být.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi