Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Lidovky, článek redaktora Petra Zídka z 10.5.2008
Elazar:
--- Citace: vodnik007 kdy 29. Června 2008, 21:36:02 ---
--- Citace: Elazar kdy 29. Června 2008, 20:29:24 --- Kromě toho, dělám si srandu.
--- Ukončit citaci ---
Tak to je jina vec. Zde zacala vazna diskuse na citlive tema a nahle z toho mame srandu.
Radeji toho necham.
--- Ukončit citaci ---
Tak já to upřesním, nemám srandu z tématu ani z diskuze, ale z vás. Je to tak lepší?
e.weissova@centrum.cz:
S tím holywoodským filmem to nemyslíte vážně že?Myslím si ,že občané Izraele se cíti doma bezpečně.
vodnik007:
--- Citace: Elazar kdy 30. Června 2008, 12:32:50 --- nemám srandu z tématu ani z diskuze, ale z vás. Je to tak lepší?
--- Ukončit citaci ---
Citite se tak nadrazenym?
Vsiml jsem si toho hned jak jste zacal na toto tema komentovat.
Elazar:
--- Citace: vodnik007 kdy 30. Června 2008, 17:00:11 ---
--- Citace: Elazar kdy 30. Června 2008, 12:32:50 --- nemám srandu z tématu ani z diskuze, ale z vás. Je to tak lepší?
--- Ukončit citaci ---
Citite se tak nadrazenym?
Vsiml jsem si toho hned jak jste zacal na toto tema komentovat.
--- Ukončit citaci ---
Jenom se občas bavím - vám někdo, kdo napíše tohle
--- Citovat ---az na to, ze se nevi jestli Cesi vybijeli puvodni obyvatele ci se s nimi asimilovali. S osidlenim USA mate pravdu, jenze byla jina doba a tehdy se zabijelo i za spatny nabozensky postoj, carodejnictvi. Belgie kolonizovala v Africe, v dobe kdy se cernoch ani za cloveka nepovazoval. Vznik Izraele ovsem patri do povalecne doby, kdy dalsi nasili nebyla zrovna nejlepsi cesta.
--- Ukončit citaci ---
nepřijde k smíchu? Zvláště poslední věta, ano, kéž by to Hadž Amín al-Husejní slyšel.. ;D
vodnik007:
--- Citace: Zina kdy 30. Června 2008, 13:35:28 ---S tím holywoodským filmem to nemyslíte vážně že?
--- Ukončit citaci ---
Cim vic se nad tim filmem zamyslim, tim vic se mi zda ten napad realnejsi.
Tehdy ti lide sli pesky. I dnes prcha mnoho lidi ze svych domovu v mnoha mistech teto planety.
Moderni Exodus by byl snazsi. Mnozi nasli zaslibenou zemi na americkem kontinentu.
Proslicha se, ze Izraelite jiz nejakou dobu pripravuji zazemi v Patagonii, Tasmanii i dokonce v Cesku.
Pokud tomu tak je, znamena to, ze se zachrani pouze elita a prosti lide opet zarvou.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi