Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Lidovky, článek redaktora Petra Zídka z 10.5.2008
vodnik007:
--- Citace: Elazar kdy 29. Června 2008, 19:47:29 ---Ve vládě ČR, PS i Senátu PČR či BIS je Čechů docela dost - (jsem tedy slyšel, ale pssst!)
--- Ukončit citaci ---
V Cesku ano ale pisete "dominujeme v zakulisi celemu svetu"
To se prece o malem ceskem cloveku neda rict ani ve vtipu. nam se spis posmivaji, ze jsme Svejci.
Elazar:
--- Citace: vodnik007 kdy 29. Června 2008, 20:25:47 ---
--- Citace: Elazar kdy 29. Června 2008, 19:47:29 ---Ve vládě ČR, PS i Senátu PČR či BIS je Čechů docela dost - (jsem tedy slyšel, ale pssst!)
--- Ukončit citaci ---
V Cesku ano ale pisete "dominujeme v zakulisi celemu svetu"
To se prece o malem ceskem cloveku neda rict ani ve vtipu. nam se spis posmivaji, ze jsme Svejci.
--- Ukončit citaci ---
Tohle já nepsal, to si trošku pletete. Kromě toho, dělám si srandu.
vodnik007:
--- Citace: Elazar kdy 29. Června 2008, 20:29:24 --- Kromě toho, dělám si srandu.
--- Ukončit citaci ---
Tak to je jina vec. Zde zacala vazna diskuse na citlive tema a nahle z toho mame srandu.
Radeji toho necham.
e.weissova@centrum.cz:
Vodnikovi007 Proč neustále píšete:češi odněkud přišli,židé by se měli vystěhovat,atd... Máte představu o stěhování národů? To praktikoval J.V.Stalin.Další přesídlování prováděl A. Hitler. Chápete co znamená vytrhnout lidí z domovů.Nestačí bývalá Jugoslavie?Nemůžete také spojovat různá století.
vodnik007:
--- Citace: Zina kdy 30. Června 2008, 00:05:41 --- Proč neustále píšete:češi odněkud přišli,židé by se měli vystěhovat .
--- Ukončit citaci ---
Jake neustale? Jde o jeden napad tykajici se dnesni situace, ktery mimochodem neni muj.
Tyka se bezpecneho zidovskeho domova, ktery Izrael nenabizi.
Mimochodem, vetsina zidu tam nezije.
--- Citovat ---Máte představu o stěhování národů?
--- Ukončit citaci ---
Mam, kazdy rok bezi v televizi holywoodsky film Exodus.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi