Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Lidovky, článek redaktora Petra Zídka z 10.5.2008

<< < (42/53) > >>

Míla:
Tiferet, buďte klidná i když jsem se zcela odhalila se jménem i mailem. Nikdo nic nevytiskl,. Je fakt, že pan Zídek se ozval a vysvětlil my, že to je" jako". Že v dějinách musíme hledat pozitiva, kdyby to skončilo "jako". Napsala jsem mu, že s ním nesouhlasím,.  Vysvětlím Vám to názorně. Kdyby vyhrál Hitler válku, co by bylo pozitivního. Ujišťuji Vás, že pro moji rodinu nic. Češi by byly někde na Kamčatce a já, vzhledem ke svému původu v plynu. Pak, když jsem si přečetla, jak nadšeně článek vzal Hamas. Myslím si, že my dvě si nemusíme už dál nic psát. Proto jsem se také ozvala proti názorům Vodníka 007. To je obdobné, že by nás taky mohli vystěhovat do Ameriky, nebo třeba do Číny, abychom náhodou nenarušovali mírové úsilí. To mě vždy tak dostane, že nemůžu mlčet. Já jsem už dnes Vodníkovi 007  psala, že nezapomenu na okamžiky, kdy můj táta na mapě Bible mi ukazoval a říkal, to je naše země. Jiné mapy v té době neexistovaly. Takže to je pravda o omluvném článku, který měl vyjít v novinách, kde já jsem pro to odkryla celá svá osobní data. Moc Vás zdravím. Míla :)

vodnik007:
O zadne Cine jsem nepsal a nic spojeneho s Hitlerem take ne, tak nemusite prekrucovat.
Psal jsem o bezpecne zemi, USA, kde jak jiste vite zije pribizne dalsich 5 milionu zidu z celeho sveta.
No nic, narazil jsem na kamenou zed a uz vas nebudu obtezovat.
Izrael je krasny a pokud tam zijete chapu, ze se vam stehovat nechce.

Míla:
Máte jistě pravdu, to jste nepsal, ale jakákoliv ztráta zaslíbené země je pro řadu z nás nemyslitelná. To byl slovní obrat a když si to přečtete celé, tak jsem pouze vysvětlovala, že pan Zídek a noviny se nijak neozvaly i když jsem dala celou svoji identifikaci. Pokud jsem se Vás v tomhle dotkla, což si myslím, když to všechno přečtete, tak to zdaleka tak nebylo myšleno, tak se Vám omlouvám. Asi jsem to blbě napsala. Zdraví Míla

vodnik007:
Nic se nedeje. Pouze jsem se ctel osvobodit z narceni zidobijstvi, coz dnes clovek dostava za pouhy nazor.
Stehovani narodu neni zadna novinka. Cesi take od nekud prisli.
Slo mi o bezpeci prostych lidi, kteri denne umiraji diky fanatickemu prosazovani prava, na obou stranach.

Tiferet:
Milo, je to jasne,proste se kampan znovu rozjizdi. To co vrelo leta u par..(nevim jak je nazvat) pod poklickou,to znovu vybublava z hrnce ven.Jeste si zatim myslim ze vetsina goju bere souseda dle toho jak se jevi a chova a ne zda je zid nebo madar. Vidim u nekterych,kteri pisou hezky a o mnohych vecech pravdive,povzbudive,-coz cesky narod na jednu stranu potrebuje takove,kteri by je vzbudili a ujasnili presne to, jak to politici patlaj a jak sve narody prodavaj.Tim si ziskaji priznivce,kteri je zacnou uznavat a nakonec verit vsemu,co pisalkove napisou. Jenze pisalkove sem tam do toho sveho "dobreho" napisou neco o Izraeli, zidech, tamten bohatej co navrhnul to a tamto zakazal je pry zid..a v podvedomi lidu se uchyti ;- zkorumpovany=zid,manipulace=zid,kvuli komu valky=Izrael,v USA =zide,ve vlade=zide,az vysledek bude zas jako vzdycky- nepritel=zid a lidske zmasirovane mozky si odpocinou od hledani pravdy,udaji si jeden smer a hurààààà. Uz to tu bylo v historii kolikrat. Ted uz netreba se nervovat ze tu a tamhle vyjde zase nejakej clanecek,ted uz treba premyslet v klidu,co dal a jak se zaopatrit,jak odpovedet,jak vyvratit lzi vsude kolem,ackoliv nevim nevim...setkavam se obcas s nazory u nekterych lidi zde v Belgii o tom,"ze zide ale preci tu zemi vzali jinym narodum"...jak je psano v bibli. OK,jenze nemusime ani zas tak urputne studovat historii na to,abychom vsichni vedeli,komu ze napr. kdysi  patrily Spojene Staty a nebo samotne Cechy pred skoro 2000lety,belgum pripominam coze delali v Africe,anglicanum je vubec toho dosti co pripominat a tak nakonec -"kdo bez viny,prvni hod kamenem". ;) O to jde, kazdy by mel se snazit znovu uplatnit ve svem okoli to,ze NIKDO nema pravo kritizovat,kdyz sam ma maslo na hlave, to je to ..jak je psano ze "vyjmi nejdriv tram z oka sveho a potom se dovol zda muzes vyjmout trisku z oka sveho druha",hm,no ja vim,no ...ale stejne-nema recht? :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi