Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Lidovky, článek redaktora Petra Zídka z 10.5.2008

<< < (41/53) > >>

vodnik007:

--- Citace: Míla kdy 27. Června 2008, 08:10:03 ---  už na toto téma nediskutujte, protože je pro nás naprosto zbytečné.

--- Ukončit citaci ---
Dobre vas chapu.

eleazar:
Jicchaku, Vy jste pro monarchii v Izraeli?
(naokraj - nelibi se mi slovni spojeni "Bůh nemohl")

Yan:

--- Citace: Míla kdy 27. Června 2008, 08:10:03 ---......Doporučuji Vám si přečíst Starý zákon z Bible, která je v celém světě i u lidí nevěřících uznávaná, jako historický doklad.....

--- Ukončit citaci ---
Obávám se, že to je příliš silné tvrzení. Jako historický doklad u nevěřících rozhodně brána není..... spíš něco jako Staré pověsti české.

Tiferet:

No vidite, kolego Elazare, a podobne jsem byl zmateny i ja u Vas vs. eleazar  ;)
Jinak co se Vodnika tyce, pak ho (subjektivne !!!) povazuji za "ideologickeho nepritele", ale vzdycky jsem tvrdil, ze kvalitnich nepratel jest mozno si hluboce vazit  :) Pratele, vazme si tech, kteri pouzivaji hlavu namisto mece.

Hezky receno, nu ale pokud hlavu pouziva zrovinka nepritel,pak drive nez ucta mne prepadne hruza a beru do zajecich ;D pac nejsem lev,tudiz inteligentni nepritel mi muze zivot pekne nasmazit. Je jen ze i takto se muze interpretovat nejaka myslénka

Tiferet:
Shabat shalom,
Milo,dlouho jsem zde nebyla,chtela jsem se zeptat,zda vam odpovedeli na Vas dopis ohledne toho clanku P. Zidka? toda :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi