Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Lidovky, článek redaktora Petra Zídka z 10.5.2008
vodnik007:
--- Citace: Míla kdy 27. Června 2008, 08:10:03 --- už na toto téma nediskutujte, protože je pro nás naprosto zbytečné.
--- Ukončit citaci ---
Dobre vas chapu.
eleazar:
Jicchaku, Vy jste pro monarchii v Izraeli?
(naokraj - nelibi se mi slovni spojeni "Bůh nemohl")
Yan:
--- Citace: Míla kdy 27. Června 2008, 08:10:03 ---......Doporučuji Vám si přečíst Starý zákon z Bible, která je v celém světě i u lidí nevěřících uznávaná, jako historický doklad.....
--- Ukončit citaci ---
Obávám se, že to je příliš silné tvrzení. Jako historický doklad u nevěřících rozhodně brána není..... spíš něco jako Staré pověsti české.
Tiferet:
No vidite, kolego Elazare, a podobne jsem byl zmateny i ja u Vas vs. eleazar ;)
Jinak co se Vodnika tyce, pak ho (subjektivne !!!) povazuji za "ideologickeho nepritele", ale vzdycky jsem tvrdil, ze kvalitnich nepratel jest mozno si hluboce vazit :) Pratele, vazme si tech, kteri pouzivaji hlavu namisto mece.
Hezky receno, nu ale pokud hlavu pouziva zrovinka nepritel,pak drive nez ucta mne prepadne hruza a beru do zajecich ;D pac nejsem lev,tudiz inteligentni nepritel mi muze zivot pekne nasmazit. Je jen ze i takto se muze interpretovat nejaka myslénka
Tiferet:
Shabat shalom,
Milo,dlouho jsem zde nebyla,chtela jsem se zeptat,zda vam odpovedeli na Vas dopis ohledne toho clanku P. Zidka? toda :)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi