Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Jom ha-šoa 30.4.2008
Míla:
Vadere, já jsem to plně pochopila, proto i já jsem to dávala do uvozovek. Máte můj souhlas i já se vztekám a hlavně s přístupem civilizovaného světa. Snad mě chápete.
Vader:
Tiferet, nijak vam to nezazlivam. Samozreme kazdy jednotlivy zlocin je hrozny, ale holt to chodi tak, ze kdyz na Izrael dopadne raketa, nikoho to nezajima. Ale jaky by byl rev, kdyby raketu odpalil Izrael na ta nevinatka >:(
Vader:
--- Citace: Míla kdy 29. Dubna 2008, 23:18:49 ---Vadere, já jsem to plně pochopila, proto i já jsem to dávala do uvozovek. Máte můj souhlas i já se vztekám a hlavně s přístupem civilizovaného světa. Snad mě chápete.
--- Ukončit citaci ---
Ja vim, Milo, ja vim, take jsem vas pochopil. A to je prave to k vzteku :'(
zoom:
No pravda je, ze kdyz se tu neco deje, tak je ticho po pesine a pak se to rekne post faktum, ale zasadni maler ne. Jinak k te Evrope, bych to neprecenovala, protoze v byvale Jugoslavii se delo take "ledascos" a pes nestekl. Co si budeme povidat. Na dovolennou se jelo do Spanelska.
Tiferet:
Ja vim pratele,ze to tak je,to vidim jakym zpusobem se to udava v TV novinach a jak potom nekteri lide hovori.. tak snad to nebude tak horke. Laila tov vsem.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi