Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael
urputna pravoleva flamewar
Scooolie:
Proč z Manifestu? Komunistické učení přece neskončilo smrti Karla Marxe, resp. Fridricha Engelse. Slánský, London a další komunisté, členové KSČ, se hlásili k marxismu-leninismu a přísahali na slova svého tehdejšího "boha na zemi" Josifa Stalina. Pokud tedy hovoříme o tom, čemu "idealisticky" věřila bolševická sebranka v Československu ve 40. a 50. letech, tak si s Manifestem rozhodně nevystačíme.
A chceš snad tvrdit, že Lenin a Stalin diktaturu nehlásali?
Vader:
Tak ti to reknu po lopate, i kdyz jsmem mel za to, ze ti zpracovavani informaci potize necini. Pokud v jakekoliv me argumentaci vypichujes jen to, co se ti zda byt dost "komunisticke"; pokud cilene zadas apologetiku komunismu (proc sakrys ??? ); zkratka pokud je tvym cilem jen toto, pak ti musim s litosti oznamit, ze ti na takovou diskusi z vysoka konam potrebu >:(
Doted jsem to vse bral jako teoretickou hratku, jenze ty jsi opravdu fanatik. VZPAMATUJ SE CLOVECE a snaz se o trochu objektivity. Zejmena ty, ktery se hlasis k organizaci, ktera utyrala a mucive vyvrazdila miliony lidi :P 8)
Scooolie:
Ale já po tobě nežádám nic. Ty jsi řekl 1) vážím si loajality Londona, resp. Slánského, 2) vážím si loajality jen k dobré myšlence. Z toho plyne, že to k čemu byli loajální London, resp. Slánský považuješ za "dobrou myšlenku" (jinak by sis této jejich loajality nevážil).
A já tě jen upozorňuji, že oni nebyli loajální k nějakému ideálu z Komunistického manifestu, ale k učení i Lenina a Stalina, včetně explicitních výzev a skutků na vyvraždění "třídních nepřátel"...
Kterou tu organizaci máš na mysli v mém případě? ;D
Yan:
tipnul bych si že k církvi....... katolické?
Vader:
Jste blizko Yane, ale Scoooliek jejich mladsim, ergo mene vrazednym braskum ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi