Abych předešel nařčení že se "v tom rýpu", tak bych rád zdůraznil že je to zase reakce na předchozí příspěvek.
Yane, a proč jsi to napsal do diskuze, která s tím vůbec nesouvisí a vůbec se toho netýkala? Nebo u piva či fotbalu svým kamarádům také jen tak mezi řečí říkáš, co za výročí připadlo na tento den?
Takže, stačí se podívat do začátku vlákna o Lahavovi. To bylo tak: zoom založil to vlákno a ve svém prvním příspěvku uvedl
......To ze clanek vysel den po te, kdy palestici zavrazdili dva pracovnici prekladiste v Gaze je podle me skandalni.
no a na to jsem já napsal
No, ony se ty články připravují s jistým předstihem, to byla pouze náhoda. Mimochodem, 9.4. je výročí vyvraždění vesnice Dejr Jasín.
Prostě jsem si uvědomil že na ten inkriminovaný den o kterym v nějakých souvislostech psal zoom připadá i výročí vyvraždění Dajr Jasínu. Tak jsem to tam napsal a nijak jsem to nemínil dále rozpitvávat. Takže jak vidíš ten důvod vlastně vznikl jako jakási reminiscence na to datum při čtení příspěvku zooma.
Yane, kluku nešťastná, tys mi před pár týdny vytýkal, že mám až příliš přehnanou "schopnost číst mezi řádky" - nuže milý hochu, věř mi, že ve srovnání s touto tvojí argumentací jsem ve čtení mezi řádky chabý amatér, neb vysoudit ze zoomova příspěvku reminiscenci konkrétního datumu 9. dubna 1948 a tím i útok na Dejr Jásín, bych nedokázal
Takže jestli tu někdo trpí symptomy, jsi to ty.
Ptal ses, co nám vadí - pokud mám mluvit za sebe, vadí mi jedna věc - že o této tragédii a bezesporu smutné události žvatláš ty a to jen kvůli tomu, aby sis splnil svou týdenní dávku rýpání. Zneužíváš tragédii bez toho, aniž bys o tom cokoli věděl, abys znal historii, příčiny a důsledky.
Mimochodem, od TEBE to nebyla připomínka jednoho zločinu, od TEBE to byla blbá provokace - to je fakt
Scoolie:
...touché...