Všeobecná kategorie > Historie Izraele

JEHUDA LAHAV

<< < (2/13) > >>

Elazar:

--- Citace: Yan kdy 10. Dubna 2008, 10:00:19 ---Mimochodem, 9.4. je výročí vyvraždění vesnice Dejr Jasín.

--- Ukončit citaci ---

A když byl Dejr Jásín vyvražděn, jakto, že půlka obyvatel přežila? Když to porovnám s Lidicemi nebo Ležáky nebo zrovna Kfar Ecijon... A připoměl sis to nějak, uronils slzu, zavzpomínal, udělal něco konkrétního nebo jen zase blbě krafeš, abys byl zajímavější? ;)

zoom:
No kdyz uz jsme u tech vyroci, tak vcera bylo vyroci prepadeni konvoje zidovskych lekaru a zdravotnickeho personalu cestou do nemocnice Har Hazofim, kdy vetsina neprezila. (v r. 1948).
Ale o tom neni treba mluvit. Domnivam se, ze zid, ktery zije a pracuje v Izraeli ma byt k teto zemi loajalni, coz neznamena nekritizovat, ale precejen jsou jiste meze.

Elazar:
Já jsem se jednou byl narozdíl od výše zmíněného tlučhuby na místě Dejr Jásínu a u pamětní desky alespoň podívat - zastávám podobný názor - podporovat Izrael a nezavírat oči před tím, co se stalo, se nevylučuje.

Vader:
Jenomze Yan je stary rypal, toz to by bylo, aby to nezminil. Chci verit tomu, ze to nemyslel nijak zle a ze je jen tak trochu mimo  ;)

Yan:

--- Citace: Vader kdy 10. Dubna 2008, 17:05:15 ---Jenomze Yan je stary rypal, toz to by bylo, aby to nezminil. Chci verit tomu, ze to nemyslel nijak zle a ze je jen tak trochu mimo  ;)

--- Ukončit citaci ---
Já to samozřejmě nijak zle nemínil. Stalo se to (to je neoddiskutovatelné), výročí bylo 9.4. (což je také neoddiskutovatelné), zoom se pozastavil nad souvislostí toho dne (s něčím jiným), tož jsem to připoměl.......... předpokládal jsem že se to může......... Nebo jsem snad udělal něco špatně?  :o

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi