Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Fitna
Samuel:
Yane, a vám nevadí ta agresivita islámu, kterou tak úspěšně exportovali do Evropy ? Vám nevadí, že si muslimové pomalu začínají na neschopných evropských vládách prosazovat takové ústupky, které z Evropy ve výsledku může časem vytvořit zemi islámu s ghetty pro původní obyvatele ? Vám nevadí, že v rámci té falešné evropské pseudodemokracie si mohou muslimové dovolit to, co by běžnému občanu daného státu ani náhodou neprošlo ?
Mně, a zdá se že mnoha dalším lidem to vadí. Proto jim připadá, že film Fitna není nic jiného, než v podstatě pravdivý obraz o současném islámu podaný tou konkrétní formou.
Scooolie:
--- Citace: Yan kdy 30. Března 2008, 19:40:01 ---No vidíte, a o tohle tomu tvůrci šlo. Gratuluji Scoolie, moh by sis podat přihlášku do tý jeho partaje ;D
--- Ukončit citaci ---
Nejsem Holanďan ;) Nicméně na důrazném varování před muslimským vlivem na Evropskou unii nevidím nic špatného. Sorry, ale já považuji islám za systém neslučitelný s naším pojetím svobody, demokracie a lidských práv a opravdu nechci riskovat, zda se euromuslimové podřídí našemu pojetí nebo se pokusí podřídit si nás...
Yan:
to Samuel: Ne, mě opravdu islám nevadí, nevadí mi v tom smyslu že z něj nemam strach, tak jako ho nemam ze žádného náboženství.
Scooolie:
--- Citace: Yan kdy 30. Března 2008, 21:14:11 ---to Samuel: Ne, mě opravdu islám nevadí, nevadí mi v tom smyslu že z něj nemam strach, tak jako ho nemam ze žádného náboženství.
--- Ukončit citaci ---
Nevíš o čem mluvíš. Strach nemusíš mít z náboženství, které nemá mocenské ambice. Tedy nechce ovládnout společnost. Křesťanství takové ambice kdysi mělo a také je realizovalo, dnes už je jinde. Židovství i kdyby je mělo k tomu nemá sil. Ale islám ano. Z možnosti prosazování islámských hodnot ve společnosti obavy nemáš? Z omezování svobody slova, svobody vyznání, resp. atheismu?
Yan:
a proč by mělo nějaký náboženství ohrožovat ateismus? Pokud budou lidi mít rozum, tak náboženství nemá šanci........ mimochodem, tady to je jen potvrzení toho že do moderní společnosti náboženství nepatří.......
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi