Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Fitna

<< < (9/11) > >>

Yan:
Co je zcestné?
- to že náboženští fanatici jsou neštěstí?
- to že ten film má vyvolat histerii a strach?
- to že tady jsou lidé kteří se s tímhle účelem ztotožňují?
Tak to je dost silné tvrzení......

Elazar:

--- Citace: Yan kdy 31. Března 2008, 20:13:52 ---
--- Citace: Vader kdy 31. Března 2008, 20:10:17 ---
--- Citace: Yan kdy 31. Března 2008, 20:08:40 ---Nespekuluj nad tim  ;D vem to jako fakt  ;D

--- Ukončit citaci ---

Nu dobra, jako fakt to sice neberule jak to souvisi s Fitnou a islamem ?

--- Ukončit citaci ---
Já nevim..... Elazar někde přehodil výhybku. Ono je fakt že někteří lidé se dost špatně smiřují s faktem že role náboženství ve společnosti (moci, politice) se os středověku velmi snížila (což je dle mého názotu dobře).

--- Ukončit citaci ---

Coze????

--- Citovat ---Co je zcestné?
- to že náboženští fanatici jsou neštěstí?
- to že tady jsou lidé kteří se s tímhle účelem ztotožňují?
Tak to je dost silné tvrzení......

--- Ukončit citaci ---

Tak pravil Yan ;D  (ne ze bych s tim, cos ted napsal, nesouhlasil - ba naopak, ale napsat o necem, ze je to silne tvrzeni po tech tvych..  ;D).

Vader:
Off topic: Sorry, ale ja tady nezacal krafat o tom, jak nabozenstvi nema v dnesni dobe co delat... Popravde tu debatu vazne a se zuby v klavesnici neberu, takze muzes byt v klidu. Pokud to tak vyznelo, beru zpet, priste budu davat vic smajliku.  ;)

Pepino65:

--- Citace: Yan kdy 31. Března 2008, 20:08:40 ---
--- Citace: Vader kdy 31. Března 2008, 20:03:04 ---
--- Citace: Yan kdy 31. Března 2008, 19:24:45 ---Ale fakt je, že náboženství prostě do moderní společnosti nepatří..... tak to prostě je.  ;D

--- Ukončit citaci ---

Rekl kdo ? Nebo jak se to urcuje ?  :o

--- Ukončit citaci ---
Nespekuluj nad tim  ;D vem to jako fakt  ;D

--- Ukončit citaci ---

Yane, jsem nevěřící, ale nesouhlasím s tvrzením, že náboženství do moderní společnosti nepatří. Já jsem smířený s tím, že mě, přestože tak nějak dodržuji ono Desatero na konci této životní pouti nečeká sladká odměna ve formě posmrtného života, ale mnoha lidem ta víra naopak pomáhá být lepšími jejím prostřednictvím. Pokud to pomáhá v tom "být lepšími lidmi", tak nelze říci, že nepatří do moderní společnosti. Nelze říci, jen tak "vem to jako fakt", vždy jsou třeba argumenty. Je pravda, že zanícení (bigotní) lidé by nepřestali věřit, i kdyby tady přistáli ufoni a sdělili nám, že dokázali, že On opravdu neexistuje.  ;D

Vader:

--- Citace: Yan kdy 31. Března 2008, 20:22:01 ---Co je zcestné?

--- Ukončit citaci ---

No a ne snad ? Neukazuje ten film jen hola fakta ? Nebo snad podezrivas kazdeho novinare a rezisera, ze siri hysterii a strach, at uz pisou ci toci o zmrzline nebo o cestovani ve vlaku ?

e.weissova@centrum.cz:
Doufám pánové,že vám moc nenabourám vaši diskuzi.
Po shlédnutí filmu jsem nedostala histerický záchvat,jen mě napadlo,že EU je k ničemu.
Neustále slyším o tom jak nás cizinci duševně obohacují a jen ta multikulturní společnost je to nejlepší co nás potkalo.
Řekněte mě proč nikdo nechce vidět fanatismus v muslimských zemích?Takových filmových dokumentů by mělo být více.
Ale obavám se,že pokud se nezmění politikové a politika a oni budou pořád omílat nesmysly,tak se nic nezmění.Nechápu proč policie ČR prošetřuje tento film?
Jako kdyby pravda mohla být nebezpečná ;)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi