Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Fitna
Vader:
Ja vam nevim, lidicky, jsem jen prosty moderator a mozna mi neco unika - nejmenuje se ale tohle vlakno FITNA ? Mozna jsem jen precitlively, ale krom vice ci mene zakulacenych osobnich vypadu tu nejak diskusi k filmu nevidim.
Pochopil jsem to asi takhle :
* Yan dlabka na vsechna nabozenstvi, potazmo je hazi do stejneho pytle.
* Elazar nedlabka na Yanovo dlabkani a trochu nestastne (a IMHO off topic) argumentuje
* ostatni tise zirajiTedy vzhuru do debaty o Fitne a nasilnostech islamu, pryc s osobnimi vypady.
Vader:
--- Citace: Yan kdy 31. Března 2008, 20:08:40 ---Nespekuluj nad tim ;D vem to jako fakt ;D
--- Ukončit citaci ---
Nu dobra, jako fakt to sice neberule jak to souvisi s Fitnou a islamem ?
Yan:
--- Citace: Vader kdy 31. Března 2008, 20:10:17 ---
--- Citace: Yan kdy 31. Března 2008, 20:08:40 ---Nespekuluj nad tim ;D vem to jako fakt ;D
--- Ukončit citaci ---
Nu dobra, jako fakt to sice neberule jak to souvisi s Fitnou a islamem ?
--- Ukončit citaci ---
Já nevim..... Elazar někde přehodil výhybku. Ono je fakt že někteří lidé se dost špatně smiřují s faktem že role náboženství ve společnosti (moci, politice) se os středověku velmi snížila (což je dle mého názotu dobře).
Yan:
A jinak si myslim že ten film nestojí za pozornost. Má jediný účel vyvolat hysterii a strach a mam dojem že tady je hodně lidí kteří se s touhle snahou ztotožńují........ náboženští fanatici jsou prostě neštěstí bez ohledu na druh vyznání.
Vader:
No ! Konecne prispevek k tematu !
Samozrejme naprosto zcestny, ale uz neni off topic ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi