Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Fitna
Samuel:
--- Citace: Yan kdy 30. Března 2008, 21:14:11 ---to Samuel: Ne, mě opravdu islám nevadí, nevadí mi v tom smyslu že z něj nemam strach, tak jako ho nemam ze žádného náboženství.
--- Ukončit citaci ---
Já nemám strach z náboženství. Já mám strach z lidí, kteří to náboženství využívají a zneužívají. A je jedno o jaké jde. V současné době jsou dle mého nebezpeční muslimové v tom zmíněném zneužívání. Proto mi islám vadí.
Nakonec není logické, že mi vadí náboženství, které mě chce zabít ?
Samuel:
--- Citace: Yan kdy 30. Března 2008, 21:52:00 ---a proč by mělo nějaký náboženství ohrožovat ateismus? Pokud budou lidi mít rozum, tak náboženství nemá šanci........ mimochodem, tady to je jen potvrzení toho že do moderní společnosti náboženství nepatří.......
--- Ukončit citaci ---
Yane, vy bláhovče. Myslíte, že islám rozlišuje, jestli jste atheista nebo věřící křesťan. Myslíte, že ta dvě letadla do Dvojčat, bomby v Madridu a Londýně měly porouchaný selektivní mechanismus a jen omylem vzaly ssebou i nevěřící ? Dříve jste měl rozumnější argumenty ...
Yan:
Aler vůbec ne, teroristé jsou nepříjemní vždycky..... ale nemyslím že islám je teroristické náboženství...... tak trochu z toho čiší náboženská nesnášenlivost...... a to na obou stranách.
Elazar:
--- Citace: Yan kdy 30. Března 2008, 21:52:00 ---a proč by mělo nějaký náboženství ohrožovat ateismus? Pokud budou lidi mít rozum, tak náboženství nemá šanci........ mimochodem, tady to je jen potvrzení toho že do moderní společnosti náboženství nepatří.......
--- Ukončit citaci ---
Yane, v hitparade kravin, ktere obcas z tebe vypadnou, ses tentokrat prekonal a ziskavas deset bludistaku ;D Jako kdybych cetl Karla Marxe.
Pokud budou mit lidi rozum... Jaka krasna predstava - nenapada te, ze na tom tva teze trochu pada? Kdyz nemas rozum ani ty (protoze jsi schopen rict, ze nabozenstvi do moderni spolecnosti nepatri a jsi tudiz stejne netolerantni, jako kdokoli jiny, kdo tvrdi, ze jen nabozenstvi ma smysl), jak bys mohl chtit, aby ho meli vsichni lide?
--- Citovat ---Aler vůbec ne, teroristé jsou nepříjemní vždycky..... ale nemyslím že islám je teroristické náboženství...... tak trochu z toho čiší náboženská nesnášenlivost...... a to na obou stranách.
--- Ukončit citaci ---
Jeden muslimsky duchovni prohlasil, ze neni pravda, ze by vsichni muslimove byli teroriste - ale je pravda, ze 90% teroristu jsou muslimove. A s tim se nic nenadela (aspon zatim).
fanuel:
Zdravím,svoboda vyznání tak jak ji zná vyspělá demokracie tedy OK. Co s tím ale když jde o vliv. Sekulární stát a náboženské prolínání duchovního života ,které je solí harmonie těla i ducha.Pro někoho prázdný význam,pro někoho naplnění, že nejen člověk je živ chlebem.Nechme tedy oko za oko,zub za zub,zlo musí být vymíceno,aby dobro projevilo své ovoce,které je chutné.Vše ostatní je svévole a zlo.Každý z nás má měřítko aby poznal co je co.Kdo to neumí rozlišit tak toho mě je upřimě líto.Stanek (Fanuel)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi