Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Fitna
Tamar:
..než jsem stihla film zhlédnout, už byl na Eretz článek..
hmmm.. Aniž bych jakkoli sympatizovala s politikou Strany svobody, zdá se, že film ukazuje nepřehlédnutelnou tvář agresivního islámu.
Proč to muslimy tak štve? ten film ukazuje to, co oni sami říkají a co sami dělají. Oni sami toto říkají o sobě, tak proč je tak rozzuří, když totéž o nich řekne někdo jiný?
Že by sami sebe viděli jinak?
Tomsik:
No ac je to ucelove podane, ty citaty vrhaji film do spravneho svetla...netreba dalsiho komentare. Kolik ma Nizozemi obyvate? Z toho milion muslimu v roce 2004...to je MASO :-X :-X
Pepino65:
Tato věta z diskuse na serveru pravdaoislamu opravdu leccos vystihuje a určitě nutí k zamyšlení: Skvělé, silně to kontrastuje s odkazy (viz níže) totiž, že skutečný Bůh miluje humor, kdežto jeho protivník (Alláh) nesnese ani pravdu obsaženou ve své vlastní knize.
Co dodat?
Míla:
Vážení přátelé, citaci Koránu ve filmu nerozumím, protože ho nemám, ale podle mne je to naprostá skutečnost. Vždyť tam nebylo nic z těch hrůz vymyšleno. Dovolte mi, připomenout moji diskusi na předmětu : Israel a Evropa dne 20.2.2008. Psala jsem prakticky totéž, jen bez těch hrůz. Ano Tomsíku i mě šoklo, že v tak malé zemi je skorem 1 milion muslimů. Taky se ptám, copak si to Evropa neuvědomuje ? Já jsem asi starší a tak si pamatuji, ten vtip o Číně jak přijde do Evropy a pak se vrátí a že je to pozitivní, protože 2 krát půjde přes tehdejší SSSR, ale tohle už vůbec není vtip. To je skupina lidí, kteří se nemíní integrovat, jako např. východní národy, ale, kteří nás postupně chtějí okupovat. Chci věřit, že je v Evropě tolik vzácných lidí, kteří to nepřipustí a mě už by to mohlo být jedno, ale mám rodinu a budoucnost této rodiny, ve které je i krev naších otců a tak mi to nemůže být úplně jedno. Míla >:(
Yan:
No vidíte, a o tohle tomu tvůrci šlo. Gratuluji Scoolie, moh by sis podat přihlášku do tý jeho partaje ;D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi