Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Hluboké zklamání....
Yan:
Tak už druhý den slintám u monitoru u článku s nadějným názvem Pokrytectví po íránsku: Náčelník teheránské policie chycen se 6 prostitutkami a stále nic...... to je jak v Blesku, lákavej titulek a v textu po slibované lascivní historce ani stopa.
Pepino65:
Jojo,je to tak. Obsah článku je sice dobrý, ale čekal jsem něco lascivního. ;)
Scooolie:
--- Citace: Yan kdy 13. Března 2008, 13:04:54 ---Tak už druhý den slintám u monitoru u článku s nadějným názvem Pokrytectví po íránsku: Náčelník teheránské policie chycen se 6 prostitutkami a stále nic...... to je jak v Blesku, lákavej titulek a v textu po slibované lascivní historce ani stopa.
--- Ukončit citaci ---
A co vám chybí? Článek tam je, ne? ;D
Mě přijde docela hodnotné dát do placu, že náčelník mravnostní policie konzervativního šíitského režimu, který honí každou holku s minisukní, si užívá se 6 šlapkami najednou... Jestli jste ale čekal podrobnosti, tak ty k dispozici nejsou. Musíte napsat do Teheránu ;)
Yan:
Jo tak vono to bylo úmyslný, dát do nadpisu něco co pak nemá s obsahem nic společnýho....... tak to jó. Akorát nevim jestli je to zrovna to v čem je třeba si brát z Blesku příklad.
Scooolie:
Jejda, tak teď se OPRAVDU hluboce omlouvám. Skutečně velmi. Došlo k problému s databází. Já když jsem ten článek na web vkládal, tak byl v pořádku. Zkontroloval jsem ho a víc se o něj nestaral. Proto jsem ani nepochopil původní kritiku - protože jsem netušil, že tam je úplně jiný obsah.
Vše ze zálohy napraveno, opraveno - a o omlouvám se. Článek je tady https://eretz.cz/content/view/5279/41/ + posunutý i na titulní stránce.
P.S. Zajímavý postřeh - členové redakce nečtou články s bulvárně znějícími titulky. Jinak si nedokáži vysvětlit, že se už dávno neozval někdo z kolegů...
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi