Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Ad článek "Jiří Paroubek: Je cesta do Sýrie svatokrádež?"
gvodrazka:
Nemohl jsem si nepovšimnout nesouhlasných (a především anonymních) reakcí na své příspěvky, obsahující radikální odsudky slizkého Jirky. Dovozuji z toho, že na tomto diskusním fóru se nacházejí jeho příznivci.
Na jejich adresu sděluji:
Každý má samozřejmě právo na své názory. Milan Kundera v jednom svém románu (tuším ve Valčíku na rozloučenou) říká: Stejně jako já mám právo na vše čisté, vy máte právo na svoji špínu za nehty.
K tomu doplňuji, že s duševní hygienou je tomu obdobně.
Protože otázka vlastní duševní hygieny je pro mne dost zásadní, nemohu sdílet stejné diskusní fórum s příznivci Jiřího Paroubka. Tito lidé patří k druhu těch, které např. v tramvaji dříve ucítíte, nežli spatříte. Platí to i o jejich způsobu myšlení, který zasmradil politiku této republiky, i když oni sami jsou někde mimo. Být včera na místě pana Milana Paumera, nechal bych si po Jiřím Paroubkovi vyměnit židli.
A protože má duševní hygiena je mi tolik drahá, ruším svůj účet v tomto diskusním fóru. Pokud mám nějaké duchovní spřízněnce, vědí kde mne najdou.
gv
Elazar:
Budu asi za velkého rýpala - ale proč mám pocit, že M. Topolánek říká totéž, co J. Paroubek (mám na mysli ty kecy o "spravedlivém" a "důstojném" míru pro všechny atd...). ;D Berte to jako řečnickou otázku. ;)
Elazar:
--- Citace: gvodrazka kdy 10. Března 2008, 14:30:08 ---
Nemohl jsem si nepovšimnout nesouhlasných (a především anonymních) reakcí na své příspěvky, obsahující radikální odsudky slizkého Jirky. Dovozuji z toho, že na tomto diskusním fóru se nacházejí jeho příznivci.
Na jejich adresu sděluji:
Každý má samozřejmě právo na své názory. Milan Kundera v jednom svém románu (tuším ve Valčíku na rozloučenou) říká: Stejně jako já mám právo na vše čisté, vy máte právo na svoji špínu za nehty.
K tomu doplňuji, že s duševní hygienou je tomu obdobně.
Protože otázka vlastní duševní hygieny je pro mne dost zásadní, nemohu sdílet stejné diskusní fórum s příznivci Jiřího Paroubka. Tito lidé patří k druhu těch, které např. v tramvaji dříve ucítíte, nežli spatříte. Platí to i o jejich způsobu myšlení, který zasmradil politiku této republiky, i když oni sami jsou někde mimo. Být včera na místě pana Milana Paumera, nechal bych si po Jiřím Paroubkovi vyměnit židli.
A protože má duševní hygiena je mi tolik drahá, ruším svůj účet v tomto diskusním fóru. Pokud mám nějaké duchovní spřízněnce, vědí kde mne najdou.
gv
--- Ukončit citaci ---
Milý Gugi, přeji vám z celého srdce, abyste to nikdy nebyl Vy, kdo najde právě u sebe tu "duševní" špínu za nehty. Musí to být hrozné zjištění.
Scooolie:
--- Citace: gvodrazka kdy 10. Března 2008, 14:30:08 ---Nemohl jsem si nepovšimnout nesouhlasných (a především anonymních) reakcí na své příspěvky, obsahující radikální odsudky slizkého Jirky. Dovozuji z toho, že na tomto diskusním fóru se nacházejí jeho příznivci.
--- Ukončit citaci ---
Tomuto vyjádření moc nerozumím... Jaké anonymní reakce máte na mysli? Na Fórum přece nelze psát anonymně...
Jinak s Vašimi názory jsem neměl důvod se přít, proto jsem mlčel ;) :)
Vader:
Ja to nechapu ::) Asi jsem hloupy rocht :'(
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi