Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse
Ad článek "Jiří Paroubek: Je cesta do Sýrie svatokrádež?"
Samuel:
Já si ani nemyslím, že by to byla svatokrádež. Já si myslím, že to je částečně přirozená tupost zmíněného a částečně jeho snaha udělat něco natruc vládě a ODS zvlášť.
Já jen doufám, že mu již žádná media nedají příležitost ventilovat veřejně ty své nesmysly.
Scooolie:
Já si myslím, že by tu šanci Paroubek mít měl. Já s tou družbou ČSSD s Baas také nesouhlasím, ale cílem není umlčet jeho hlas, ale argumenty mu dokázat, že se mýlí. Napište článek, komentář, polemiku - a čestné slovo, že vyjde :)
Elazar:
--- Citace: Samuel kdy 4. Března 2008, 17:56:48 ---Já jen doufám, že mu již žádná media nedají příležitost ventilovat veřejně ty své nesmysly.
--- Ukončit citaci ---
To je rétorika vlastní totalitním stranám (i.e. bolševikům a fašistům), příteli... Važte slova, nechcete li být jako oni. Já si myslím že je dobře, že jste Paroubkovu obranu uveřejnili. A musím přiznat, že v některých věcech má pravdu - není přece zdaleka jediným politikem, který do Sýrie jezdí.
Sýrie není v mezinárodní izolaci a navíc opravdu silný hráč na Blízkém východě. A co jsem četl v některých článcích, tak má pravdu i v tom, že řada převážně mladých Syřanů má dost válečného stavu. Skoro v každé rodině naleznete nějakého příbuzného, který padl na Golanách...
Scooolie:
Uveřejnit odpověď byla povinnost, když kolega požádal Jiřího Paroubka o jeho stanovisko. On odpověděl a bylo by vrcholem nezdvořilosti a arogance jeho odpověď ignorovat.
O té vhodnost a nevhodnosti návštěvy jsme v redakčním kroužku dost debatovali a názor samozřejmě není zcela monolitně jednotný. Nicméně shoda je na jedné věci - neměl tam jezdit v čele delegace ČSSD na pozvání strany Baas. S ohledem na to, jakou povahu má Baas to je krajně nešťastný krok.
gvodrazka:
:o
Z rádoby uhlazeného exposé slizkého Jirky čouhá hloupost a vypočítavost jako péra z kanape. Nezapomněl především na ceny “energetických surovin”, přičemž chce hrát obojakou politiku přítele všech stran. Ale hlavně se mňoukavě podbízí, když nám slibuje, že nás bude informovat “při své budoucí cestě do Izraele” o všem co vyzvěděl, pitomeček. Má Syřany za úplné blby, pokud si myslí, že mu ti lstiví křiváci něco důležitého sdělili. Jakobychom nevěděli lépe o všem, co se v Sýrii šustne. Čekáme jen na Jirku, až nám vyzradí syrská strategická tajemství! Takže nám chce naznačit, že jeho cesta do Sýrie byla vlastně špionážní mise v našem zájmu a pro naše dobro. Ještě aby si tak řekl o příspěvek na tuto cestu od izraelské vlády, vyžírka. S úsměvem bych ho vyslechl a pak poslal do …
Navíc se mýlí, pokud si myslí, že Syřani jsou unaveni – to je jen oblíbená syrská kontrainformace. Mají chuť se prát více než kdy jindy.
V zásadě však považuji toto exposé za užitečnou informaci, ze které lze usoudit, že se pomalu zaplétá do svých keců.
nashle
;)
gv
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
Navštívit plnou verzi