Všeobecná kategorie > Politika v Zemi Izrael
Israel a Evropa (EU)
Míla:
Vážení přátelé s velkým zájmem čtu vaše myšlenky a dá se říci, že s většinou souhlasím. Zvlášť s rozumným Scoooliem. Přiznám se, že mně z Kosova mrazí jedna podstatná skutečnost, která potvrzuje názor mých rakouských přátel, kteří před Hitlerem nejdříve utekli do Srbska a pak válku přežívali různě v Kosově. V té době a těsně po válce v Kosově bylo 90% Srbů a 10% Muslimů. A teď je to opačně. Jejich názor, :-[ který bohužel, musím uznat je, že Muslimové získávají Evropu ne zbraněmi, ale vaginami svých žen. Pokud si to Evropa neuvědomí, tak budoucnost bude v naší menšině. Byli jste v poslední době ve Vídni ? To byl pro mně šok. Jak rychle se rozrůstají. Nebo do první třídy v G"oppingenu ve městě nastupoval jen jeden žák německé národnosti. Nemrazí vás z toho taky ? Míla :-[
e.weissova@centrum.cz:
Když bude moci mít každá národnostní menšina svoji samostatnost,tak kam až to dojde?
A pokud se z menšiny stane většina(Kosovo),tak celé společenství vysloužilých politiků v EU by se mělo zrušit.
Scooolie:
Chátra právě zapálila velvyslanectví USA v Bělehradě. Nápadně to začíná připomínat Teherán koncem 70. let... Jestli si Srbové myslím že tímhle si získají sympatie světa, tak jsou pitomější, než jsem si myslel.
https://aktualne.centrum.cz/zahranici/evropa/clanek.phtml?id=521980
19:03 - Reportéři Aktuálně.cz potvrzují: Demonstrantům se podařilo zapálit americkou ambasádu v Bělehradě. "Jsme na místě. Z budovy stoupá hustý dým," píší přes sms do pražské redakce. Velvyslanectví bylo před demonstrací uzavřené a jeho pracovníci dostali pokyn jít domů. Policie ovšem budovu nestřežila. Dav vylomil dveře, lidé se dovnitř lezli i skrze okna. Budovu okamžitě zapálili.
...
19:40 - Fotoreportér Ondřej Besperát je zpátky na "základně" a popisuje, jak to vypadalo před velvyslanectvím USA: "Přišel jsem chvíli předtím, než se dav začal dobývat dovnitř. Bylo to několik stovek lidí, mnoho z nich už v podroušeném stavu. Házeli světlice a petardy. Pak vylezli do oken ambasády, vylomili mříže a hodili dovnitř asi nějaké hořlaviny, takže z těch oken vyšlehly plameny. Zajímavé bylo, že držstva srbské policie stála v okolních ulicích a nezasahovala. Je fakt, že na rozvášněný dav jich bylo málo. Asi po dvaceti minutách myslím konečně najela policie s obrněnými auty a demonstranty od ambasády vytlačila."
Vader:
Ja mam Srby rad...
Scooolie:
Máš k tomu nějaký racionální - nebo jiný - důvod?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi