Všeobecná kategorie > Kultura, hudba, literatura
Eurovize 2008
gvodrazka:
Věřím všem, jejichž srdce jsou vymrskána rock´n´rollovou dvanáctinkou, hardrockem, deathmetallem či drum´n basem, že se polepší a rozněžní se při sladkých plážových "mizrachi" motivech. Neboť jak by jinak mohli Led Zeppelin napsat "Stairway to heaven", či Nazareti cover verzi "Love hurts". Do mé duše po nářezu od Linkin´park tahle hudbička padá jako balzám...
Neexistuje špatný a dobrý hudební žánr - existuje jen špatná a dobrá hudba. Pozor jen, aby nenastal posun pointy směrem k ruskému pořekadlu: není ošklivých žen - je jen málo vodky...
;D
gv
gvodrazka:
::)
Chtěl bych pochválit paní Marcelu, že sem pověsila prezentaci Idana Raichela. Je to perfektní ethno - falašmura a svíjím se rozkoší. když si představím, že bych tohle poslouchal zahrabán (živý!) v písku u Ejlatu, nebo seděl v nějaké nekuřácké čajovně navečer. I když jsem nestoudný a nesnesitelný sexista, preferující spíše smyslné dívčí hlásky, Idan Raichel mne oslovuje.
(opravdu a neodvolatelně je nám zapovězeno naslouchat zpěvu žen a tím spíše hlasům těch, jejichž tváře jsou nám známy?) :-*
gv
Vader:
Ten odkaz je vyborny, muzika dobra. Lec neni moje krevni skupina. Dokazu si ale predstavit, ze bych ji byl schopen s radosti vnimat po cely vecer - ovinen nejakym dobrym izraelskym mokem ;) To vite, fandu Paula Van Dyka nebo Armina Van Buurena nepredelate ze dne na den :D
Tamar:
--- Citace: gvodrazka kdy 26. Května 2008, 08:55:47 --- >:(Je to ostudné nepochopení izraelského hudebního a pěveckého stylu. Evropa se ještě nenaučila oceňovat krásný "mizrachi" styl.
--- Ukončit citaci ---
No však já se taky hluboce stydím.. :D a poslušně ho poslouchám.. A kdyby byly texty, tak už úplně.. na tom se dobře učí jazyk..
A jak jsem četla v jeho životopise, kdybych mohla slyšet jeho zpěv těch modliteb, zrovna bych asi umřela..
Kdybyste někdo našel odkaz na jakoukoli izraelskou muziku, budu vděčná..
Vader:
--- Citace: Marcela kdy 26. Května 2008, 17:22:14 ---Kdybyste někdo našel odkaz na jakoukoli izraelskou muziku, budu vděčná..
--- Ukončit citaci ---
Izraelsky psy-trance bez vokalu asi do mnoziny "jakakoliv izraelska muzika" nespada, ze ? ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Navštívit plnou verzi