Všeobecná kategorie > Všeobecná diskuse

Zodpovědnost ?

(1/3) > >>

Pepino65:
"Využil" jsem toho, že jsem nemocný a zabrouzdal jsem trochu www-irtuálním světem a dočetl jsem se následující zdůvodnění neustálé kritiky Izraele kvůli životním podmínkám v současné Gaze. Izrael Gazu od r. 1967 okupoval, tudíž má zodpovědnost, ano čtete dobře, za situaci v Gaze, jelikož za podmínky na okupovaných územích se stará okupační armáda. Bum.

Hned jsem měl zase nad čím přemýšlet, nevšiml jsem si, že by USA po bombardování dovážely potraviny, léky a další zboží do Srbska, nebo ho dokonce elektrifikovaly. Také jsem si nevšiml, že by Chorvati, Bosňáné, Maďaři, Rumuni a Bulhaři uzavřeli hranice, jako to udělal Egypt.

To mě napadají pěkné nepřístojnosti, že ano? To, že okupační mocnost se stará o dobytá území, by mohlo být relevantní, kdyby nad územím měla stále moc, ale teď?  ???

e.weissova@centrum.cz:
To by v Gaze museli žít Srbové! ;)

e.weissova@centrum.cz:
Nemohu odpovědět,opět mě nejde posilání zpráv.
Za chybu se omlovám.
Osoba Schindlera je mě dostatečně známa,žiji nedaleko Svitav.
Můj vztah k Schindlerovi je veskrze negativní.Přesto že zachránil mnoho životů si myslím,že to činil z
vypočítavostí sobě vlastní(jak celý život žil).Samozřejmě lidí které zachránil mají  svůj názor.Ten je důležitý.

leho:

--- Citace: Pepino65 kdy 25. Ledna 2008, 17:39:49 ---"Využil" jsem toho, že jsem nemocný a zabrouzdal jsem trochu www-irtuálním světem a dočetl jsem se následující zdůvodnění neustálé kritiky Izraele kvůli životním podmínkám v současné Gaze. Izrael Gazu od r. 1967 okupoval, tudíž má zodpovědnost, ano čtete dobře, za situaci v Gaze, jelikož za podmínky na okupovaných územích se stará okupační armáda. Bum.

Hned jsem měl zase nad čím přemýšlet, nevšiml jsem si, že by USA po bombardování dovážely potraviny, léky a další zboží do Srbska, nebo ho dokonce elektrifikovaly. Také jsem si nevšiml, že by Chorvati, Bosňáné, Maďaři, Rumuni a Bulhaři uzavřeli hranice, jako to udělal Egypt.

To mě napadají pěkné nepřístojnosti, že ano? To, že okupační mocnost se stará o dobytá území, by mohlo být relevantní, kdyby nad územím měla stále moc, ale teď?  ???

--- Ukončit citaci ---
Ale vzdyt Gaza neni uz vice nez rok a pul okupovana. Nejak jsi mily Pepino zaspal dobu. Taky jsi si nevsiml, ze Srbove neporadaji zadne pumove utoky na uzemich sousednich statu, jako to maji ti tvoji oblibeni Palestinci v oblibe. A co Srbove mohli cekat za genocidu na nesrbskem obyvatelstvu?

Pepino65:

--- Citace: leho kdy 30. Ledna 2008, 16:44:54 ---
--- Citace: Pepino65 kdy 25. Ledna 2008, 17:39:49 ---"Využil" jsem toho, že jsem nemocný a zabrouzdal jsem trochu www-irtuálním světem a dočetl jsem se následující zdůvodnění neustálé kritiky Izraele kvůli životním podmínkám v současné Gaze. Izrael Gazu od r. 1967 okupoval, tudíž má zodpovědnost, ano čtete dobře, za situaci v Gaze, jelikož za podmínky na okupovaných územích se stará okupační armáda. Bum.

--- Ukončit citaci ---
Ale vzdyt Gaza neni uz vice nez rok a pul okupovana. Nejak jsi mily Pepino zaspal dobu. Taky jsi si nevsiml, ze Srbove neporadaji zadne pumove utoky na uzemich sousednich statu, jako to maji ti tvoji oblibeni Palestinci v oblibe. A co Srbove mohli cekat za genocidu na nesrbskem obyvatelstvu?

--- Ukončit citaci ---

Stačí si znovu přečíst poslední souvětí vámi citovaného mého příspěvku (....., kdyby nad územím...) a zjistíte, že jsem dobu rozhodně nezaspal.  Nevím, z čeho usuzujete, že jsou Palestinci moji oblíbení? Text, kterému oponujete, si také musíte pořádně přečíst, zanalyzovat a následně vyjádřit výhrady. To, že Srbové páchali genocidu v Kosovu je informace, srovnatelná s tvrzením, že Saddám Husajn měl zbraně hromadného ničení a s kvalitou zpravodajství Rádia Jerevan. Ach, jo.... :'(

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
Navštívit plnou verzi